Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Rýchle chudnutie do plaviek - tesne pred letom? Jasné, dá sa to, máme aj vyskúšané, ako! Dôležitá je však v tom všetkom ešte jedna zásadná vec

31.05.2024 19:00 Rýchle chudnutie do plaviek - tesne pred letom? Jasné, dá sa to, máme aj vyskúšané, ako! Dôležitá je však v tom všetkom ešte jedna zásadná vec . Dnešný podcast TELO je venovaný aktuálnej téme, ktorou je chudnutie do plaviek. Predstava, že sa na verejnosti máme ukázať len v plavkách, môže byť pre niekoho naozaj priam až desivá, prečo je to tak? Vypočujte si rozhovor s trénerkou Jankou Šimkovič po prihlásení sa do služby predplatného Aktuality Navyše.

S Jakubkom skončili na Kramároch, museli ho operovať: Dominika otvorene priznáva, aký bol prístup lekárov, aj to, že ju museli upokojovať...

31.05.2024 19:00 S Jakubkom skončili na Kramároch, museli ho operovať: Dominika otvorene priznáva, aký bol prístup lekárov, aj to, že ju museli upokojovať.... Známa mamina priznala, že prežíva náročné chvíle, malý Jakubko totiž spadol z preliezky a skončil v nemocnici. No kým niektorí zvyknú na naše zdravotníctvo frfľať, tak Dominika Navara Cibulková opísala prístup lekárov, za ktorý im zo srdca poďakovala - a dokonca neváhala byť opäť raz až natoľko úprimná, že netají ani svoje to, že viac museli pomáhať a upokojovať ju, než malého pacienta, pozrite sa:

Babičkine rozprávky na Bojnickom zámku

31.05.2024 09:15 Babičkine rozprávky na Bojnickom zámku. 26. ročník podujatia Rozprávkový zámok s podtitulom Babičkine rozprávky na Bojnickom zámku vám SNM-Múzeum Bojnice prináša spoločne so spoločnosťou Rozprávkový svet s.r.o.

Dnes oslavuje meniny Petronela, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

31.05.2024 09:15 Dnes oslavuje meniny Petronela, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Nezabudnite: Deň detí patrí deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + ďalších 10 overených inšpirácií na zážitkový deň

31.05.2024 09:15 Nezabudnite: Deň detí patrí deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + ďalších 10 overených inšpirácií na zážitkový deň. Každý rok na sviatky vzdávame úctu, vďačnosť a vyjadrujeme lásku darčekom, zážitkom, básničkou či slovným uznaním významným osobnostiam v našich životoch. A 1. júna to sú naše deti.

Viete, že bábätko prichádza na svet s väčším počtom kostí a vidí čiernobielo? Toto je 10 zaujímavých - a málo známych faktov o novorodeniatkach

31.05.2024 09:15 Viete, že bábätko prichádza na svet s väčším počtom kostí a vidí čiernobielo? Toto je 10 zaujímavých - a málo známych faktov o novorodeniatkach. Novorodené bábätká sú skutočne obdivuhodné. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že je to v podstate len malý jednoduchý človiečik, opak je pravdou. Mnoho zaujímavostí sa totiž ukrýva v tom maličkom bezbrannom stvorení.

Dnešné deti majú všetkého dostatok, ale - venujeme sa im málo, hovorí zo skúseností detská psychologička. Rodičia by si mali nájsť čas!

31.05.2024 09:15 Dnešné deti majú všetkého dostatok, ale - venujeme sa im málo, hovorí zo skúseností detská psychologička. Rodičia by si mali nájsť čas!. Nie hračky, mobily, domáce ihriská a ani prílišná voľnosť, ale spoločne strávený čas je pre naše deti tým najlepším, najkrajším, najoceňovanejším darčekom. A týka sa to aj starých rodičov. Čo teda dopriať deťom, aby sa cítili výnimočne? Radí skúsená detská psychologička.

Vek, kedy rodíme, sa posunul: Prvé dieťa až v 30-tke! Slovenky však aj tak patria k najmladším mamám

31.05.2024 09:15 Vek, kedy rodíme, sa posunul: Prvé dieťa až v 30-tke! Slovenky však aj tak patria k najmladším mamám. Vek, v ktorom sa ženy rozhodnú mať prvé dieťa, sa neustále zvyšuje. Trend pozorujeme aj na Slovensku, veď za posledných 50 rokov sa v priemere rodí o 5 rokov neskôr. Kde v rebríčkoch skončilo Slovensko?

Dnes oslavuje meniny Ferdinand, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

30.05.2024 13:30 Dnes oslavuje meniny Ferdinand, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Už naozaj rodím? Ako rozoznať prasknutie plodovej vody

30.05.2024 13:30 Už naozaj rodím? Ako rozoznať prasknutie plodovej vody. Pochybnosti vás môžu prepadnúť najmä na toalete pri močení. Začína pôrod alebo ide len o prúd moču?

Nezabudnite: Deň detí patrí našim deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + ďalších 10 inšpirácií na TOP zážitkový deň

30.05.2024 13:30 Nezabudnite: Deň detí patrí našim deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + ďalších 10 inšpirácií na TOP zážitkový deň. Každý rok na sviatky vzdávame úctu, vďačnosť a vyjadrujeme lásku darčekom, zážitkom, básničkou či slovným uznaním významným osobnostiam v našich životoch. A 1. júna to sú naše deti.

Ďalší smutný prípad - otec zabudol vyložiť dieťa v jasliach, v rozpálenom aute prišlo o život: Pripomíname zásady, ako takýmto tragédiám predchádzať

30.05.2024 13:30 Ďalší smutný prípad - otec zabudol vyložiť dieťa v jasliach, v rozpálenom aute prišlo o život: Pripomíname zásady, ako takýmto tragédiám predchádzať. Ďalšiu obrovskú tragédiu riešia policajti, keď si to otec rodiny miesto vyloženia len 16-mesačného dieťaťa v jasliach namieril rovno do práce. Manželka sa ozvala, až keď dieťa v jasliach večer nenašla. Záchranári už len konštatovali smrť.

Aké milé prekvapenie! Markizácka moderátorka si plní sen o veľkej rodine - krátko po sebe čaká už tretie dieťatko

30.05.2024 13:30 Aké milé prekvapenie! Markizácka moderátorka si plní sen o veľkej rodine - krátko po sebe čaká už tretie dieťatko. Tri detičky krátko po sebe! Moderátorka Markízy, ktorú si mnohí pamätajú najmä z Telerána, má dôvod na radosť. Ako oznámila prostredníctvom svojho Instagramu, stane sa opäť mamičkou. Doma už má dve detičky, staršieho synčeka a mladšiu dcérku. A teraz pribudne ďalší prírastok do rodiny.

Ako učiť v 21. storočí? V deťoch treba vyvolať záujem, aby sa nepýtali: Na čo mi to bude, ale naopak - ako sa naučím viac

30.05.2024 13:30 Ako učiť v 21. storočí? V deťoch treba vyvolať záujem, aby sa nepýtali: Na čo mi to bude, ale naopak - ako sa naučím viac . Motivovať deti k učeniu, keď majú k dispozícii internet a už aj umelú inteligenciu je a bude čoraz ťažšie. O tom, že vyučovanie môže prebiehať aj inak, ako len sledovaním učiteľa pred tabuľou a zapisovaním do zošita sme sa presvedčili počas galavečera Učiteľská osobnosť Slovenska 2023 a dnes vám z neho prinášame aj dôležitý rozhovor.

Medzinárodný deň detí patrí našim deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + pridávame 10 inšpirácií na zážitkový deň

30.05.2024 03:30 Medzinárodný deň detí patrí našim deťom! Naše maminy prezrádzajú, ako ho stráviť + pridávame 10 inšpirácií na zážitkový deň. Každý rok na sviatky vzdávame úctu, vďačnosť a vyjadrujeme lásku darčekom, zážitkom, básničkou či slovným uznaním významné osobnosti v našich životoch. A 1. júna to sú naše deti.