Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Všestranný e-bajk Levit Musca Urban šokujúco lacno. Ušetríte až 600 €!

03.05.2024 23:45 Na každodenné jazdenie sú v mestskom prostredí ideálne elektrické bicykle. Na trhu je ich viac ako dosť, treba si len dobre vybrať. Našli sme pre vás univerzálny e-bajk, na ktorom bude cesta do práce, výlet, či jazdenie po meste zážitkom. Prečítajte si celý článok »

LAMAX predstavil svoj top model eTank SA70, zaujme dvomi elektromotormi!

03.05.2024 23:45 Spoločnosť LAMAX má bohaté portfólio aj v segmente e-kolobežiek, ktorý aktuálne dopĺňa modelom eTank SA70. Ten vyniká najmä dvojicou elektromotorov, ale aj dlhým dojazdom. Samotná hmotnosť modelu je 34,5 kilogramu, pričom nosnosť sa zastavila na hodnote 150 kilogramov, čo patrí na trhu k nadštandardu. Prečítajte si celý článok »

BMW iX2 je štýlové elektrické SUV coupé, no s malým dojazdom

03.05.2024 23:45 Po tom, ako som si vyskúšal nové BMW X2 s najvýkonnejšou benzínovou motorizáciou M35i, nevedel som sa dočkať elektrickej verzie. BMW poteší tým, že za elektrinu si „príliš“ nepriplácate, ak vôbec. Prečítajte si celý článok »

Telekom vydal noviny, ktoré nechce nikto ani len čítať, nie to ešte kupovať!

03.05.2024 23:45 Operátor Slovak Telekom dnes vydal špeciálne noviny, ktoré sú tak zlé, že ich nechce nikto ani len čítať, nie to si ich ešte aj kúpiť. Iba niekoľkostranové noviny sú unikátne v mnohých smeroch. Prečítajte si celý článok »

Čínske elektrické MPV Zeekr MIX chce zaujať nielen rodiny

03.05.2024 13:15 Elektromobilov pribúda a s nimi aj rôzne variácie, ktoré dokážu osloviť ďalších a ďalších potenciálnych zákazníkov. Medzi takých patria aj viac-členné rodiny či ľudí prepravujúce spoločnosti. Tým bežné sedany či konečne pribúdajúce elektrické kombi nestačia, zmestiť tri detské sedačky na zadnú lavicu je prakticky nemožné. Prečítajte si celý článok »

Medzinárodný deň Slnka – sviatok má naša materská hviezda

03.05.2024 13:15 Deň Slnka je medzinárodný sviatok pripadajúci na 3. mája, ktorý bol prvýkrát oslavovaný v roku 1978 v USA. Slnko je našou najbližšou a zároveň materskou hviezdou, okolo ktorej obiehajú všetky planéty a ďalšie objekty slnečnej sústavy. Prečítajte si celý článok »

3 výrobcovia elektromobilov, ktorým to absolútne nevyšlo

03.05.2024 13:15 Podnikanie je risk, dokonca aj v takom profanovanom segmente ako je elektrická mobilita. Po úspechu Tesly začali pribúdať ďalšie značky, ktoré chceli získať svoje miesto pod slnkom. E-mobilita je budúcnosť, no to automaticky neznamená, že uspeje každá automobilka, ktorá vyrobí dopravný prostriedok na štyroch kolesách s elektrickým motorom. Prečítajte si celý článok »

Dvaja satelitní giganti spájajú sily, aby porazili Starlink od SpaceX

03.05.2024 13:15 Satelitná spoločnosť SES oznámila odkúpenie 100 % podielu v konkurenčnej spoločnosti Intelsat v hodnote 3,1 miliardy dolárov. Spojením týchto dvoch hráčov vznikne na európskom trhu veľký konkurent pre americkú spoločnosť SpaceX a jej sieť Starlink. Prečítajte si celý článok »

Chcete mať 1 900-koňový elektromobil ako Bruce Wayne? Pininfarina vám dáva šancu

03.05.2024 13:15 Automobilka Pininfarina má vo svojom portfóliu zaujímavé elektrické hyperšporty, avšak čo by ste povedali na spojenie s Wayne Enterprises, teda luxusnou značkou založenou na franšíze Batmana? Cieľom bolo vytvoriť štyri varianty hyperšportu, ktoré sa od seba líšia len minimálne, avšak budú vyrobené v obmedzených množstvách, pričom vám dajú pocit miliardára Brucea Waynea, ktorý po nociach s maskou netopiera naháňal v Gothame zločincov. Prečítajte si celý článok »

Cestujúcich budú vo vlakoch strážiť telové kamery s technológiou vrátenia času

03.05.2024 03:50 Železničná spoločnosť Slovensko výrazne zvýši úroveň bezpečnosti pre cestujúcich. Pilotný projekt sa odštartuje na západnom Slovensku v priebehu tohto mesiaca. Telové kamery poslúžia na zvýšenie bezpečnosti ale i kvality služieb. Prečítajte si celý článok »

Neuveríte, koľko Google zaplatil Apple za predvolený vyhľadávač v Safari

03.05.2024 03:50 Asi nie je žiadnym prekvapením a ani tajomstvom, že spoločnosť Google platí spoločnosti Apple skutočne veľké peniaze. Dôvodom je to, aby Google Vyhľadávač ostal v Safari ako predvolený. Konkrétne hovoríme o operačných systémoch iOS a macOS, teda to, na čom bežia iPhony a Macy. Prečítajte si celý článok »

3 e-kolobežky do 399 eur, s ktorými si užijete zábavu nielen počas leta

02.05.2024 18:15 E-kolobežky spolu s e-bikami zažívajú v posledných rokoch svoj rozmach. Trh je skutočne veľký, na výber tak máte mnoho modelov. Akú e-kolobežku si zvoliť do sumy 399 eur? Máme 3 tipy. Prečítajte si celý článok »

Kým Amazon ich zatvára, v Česku rastú bezobslužné predajne

02.05.2024 18:15 V metropole Česka sa deje čosi svetové – rastie sieť predajní potravín, v ktorých nenájdete predavačov, všetko si nakúpite sami. Cez appku. Minute Shop otvoril už 4. takúto predajňu a kým gigant Amazon podobný koncept predajní už zatvára, v Česku rastú nové. Prečítajte si celý článok »

CATL zrecykluje pre Volvo vyradené batérie, no nebude to „perpetuum mobile“

02.05.2024 18:15 Vďaka nástupu elektromobility dopyt po Li-ion batériách raketovo stúpa, ale dostupnosť zdrojov na ich výrobu uhlíkovú stopu elektomobilov „trochu“ kazí. Problém je, že dominantným dodávateľom lítia na svetových trhoch je Čína, pred Austráliou, Čile a Argentínou. Prečítajte si celý článok »

Na čo si dať pozor pri nákupe jazdenky z Nemecka?

02.05.2024 18:15 Je všeobecne známe, ale aj faktami podložené, že Slováci najviac milujeme dovážať jazdené autá z Nemecka. Tento západoeurópsky trh je známy tým, že predošlí majitelia sa o autá príkladne starajú a jazdia po kvalitných cestách. Prečítajte si celý článok »

Následujúci mesiac