Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Matrac a zdravie chrbta idú ruka v ruke dohromady. Neničíte si oboje?

19.05.2024 04:15  O tom, že matrac, na ktorom spíte, priamo ovplyvňuje zdravie vášho pohybového aparátu a dokonca aj vašu náladu hneď ráno, boli napísané stovky článkov. Takže už viete, že musíte mať kvalitný rošt a matrac, aby ste si neničili svoj chrbát, ale viete, ako zaobchádzať s matracom, aby vám dlho vydržal ... Čítané: (1)

Záhradkárčíte? Vyhnite sa začiatočníckym chybám

19.05.2024 04:15  Záhradkárčenie je opäť čím ďalej obľúbenejším koníčkom. Skôr než si vyhrniete rukávy a pustíte sa do práce, prečítajte si náš článok, ktorý vám poradí, akým začiatočníckym chybám sa vyhnúť, aby ste si skôr prácu neprirobili, alebo samou horlivou starostlivosťou o rastliny neprišli. Záhradkárčenie ... Čítané: (1)

Viete, na čo použiť valček na chlpy?

19.05.2024 04:15  Ak máte chlpatého domáceho maznáčika, je valček na odchlpenie oblečenia vašim každodenným spoločníkom. Vedeli ste, že tento obyčajný valček má viacero spôsobov použitia? Čo majú spoločné chlpy, omrvinky a prach? Sú to malé častice, ktoré sa nedajú poriadne pozametať a pozbierať. A práve s nimi vám ... Čítané: (1)

Ako pripraviť záhradu na leto

19.05.2024 04:15  Jar máme v plnom prúde a je najvyšší čas sa postarať o záhradu tak, aby v lete bolo všetko hotové a my sme sa na záhradu chodili len slniť, kúpať v bazéne a odpočívať. Pýtate sa, ako pripraviť záhradu na leto? Nebojte sa, ak nie ste profesionálnym záhradníkom, vďaka našim tipom budete mať záhradu ... Čítané: (1)

Viete, kde môžete kúpiť nielen psie búdy, ale aj domčeky pre mačky?

19.05.2024 04:15  Je celkom bežné, že kupujeme našim psím miláčikom psie búdy. Môžeme ich kúpiť v mnohých veľkostiach, z rôznych materiálov, podľa veľkosti, ktorá sa väčšinou vzťahuje na veľkosť plemena psa, a potom sa na to viaže aj cena búdy. Možno ste sa už stretli aj s domčekmi pre mačky, ale možno ste sa s týmto ... Čítané: (1)

Je naozaj potrebné prevárať, či dokonca filtrovať vodu z kohútika?

19.05.2024 04:15  V dnešnej dobe sa ľudia naozaj starajú o svoje zdravie, užívajú suplementy, snažia sa jesť zdravo a tiež sa starajú o pitný režim. Nie je teda divné, že sa výrobcovia predbiehajú v tom, kto im dodá tú najlepšiu kanvicu na filtrovanie vody, či prístroj na výrobu vody s bublinkami. Je to potrebné? Z ... Čítané: (1)

Výsadba jarných cibuľovín

19.05.2024 04:15  Máloktoré kvety sú tak späté s jarou ako práve cibuľoviny. Kto by nemiloval nežnú krásu hyacintov? Výsadba cibuľovín vám pomôže skrátiť čas pri čakaní na skutočnú jar. Hyacint Cibuľoviny v kvetináčoch Cibuľoviny si môžete zasadiť aj doma, do kvetináčov. Bývajú skvelou dekoráciou na jedálenský st ... Čítané: (1)

Záhradný stan je najlacnejšie riešenie altánku

19.05.2024 04:15  Akákoľvek záhrada si zaslúži zastrešiť. Lenže vybudovať trvalé zastrešenie je drahé, organizačne náročné, a dokonca pre nás nemusí byť tým najvhodnejším riešením. Skúste ísť na vec inak. Nožnicové stany Je jedno, či máte malú záhradku vedľa bytovej novostavby u svojho prízemného bytu, alebo záhrad ... Čítané: (1)

Ako zo svojej umývačky vyťažiť maximum?

19.05.2024 04:15  Umývačka riadu patrí k najmilovanejším spotrebičom. Vďaka nej nám odpadá nekonečné plákanie rúk v dreze a umývanie riadu. Umývačka však patrí k energeticky náročným spotrebičom. Aby spotrebovávala optimálne množstvo energie, vody a zároveň aj dokonale umyla riad, musíte sa o ňu riadne starať. Aj n ... Čítané: (1)

Existujú zbytočné úpravy a opravy domov, vďaka ktorým len vyhadzujete peniaze?

19.05.2024 04:15  Máte svoj vysnívaný dom a starostlivo sa oň staráte. Každú sezónu sa snažíte o niečo málo ho vylepšiť, aby sa vám bývalo lepšie. Mnohí sa snažia neustálymi úpravami a prerábkami tiež zvyšovať predajnú cenu domu, ak vedia, že ich dom nie je ich posledným bydliskom. Niektoré úpravy a opravy však iba ... Čítané: (1)