Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Štýlové vnímanie interiéru v duchu retro

18.02.2024 03:30 Retro štýl sa opäť vrátil do moderných interiérov a stal sa ich neoddeliteľnou súčasťou. Tento trend nie je iba nostalgiou po minulosti, ale retro prvky v domácnosti sú skutočne vynikajúcim výberom. Prečo práve retro? Jeho jednoduché tvary, kvalitné materiály, farby, funkčnosť a vkusností sú dôvodom toho, prečo sa vracia. Inšpirujte sa starými fotkami z vašho Príspevok Štýlové vnímanie interiéru v duchu retro zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Ako spoznáte kvalitné turistické topánky?

13.02.2024 02:16 Jar a leto sú ročnými obdobiami, kedy sa vyprázdňujú pulty so športovou a turistickou obuvou. Vonku vládne nádherné počasie a my viac ako inokedy túžime po čerstvom vzduchu. Kto nemá rád príliš dynamické druhy športu, mal by vyskúšať turistiku alebo prechádzky v lese. Na turistiku toho veľa nepotrebujete, ale turistickú obuv si celkom iste kúpte. Ako spoznáte kvalitné turistické Príspevok Ako spoznáte kvalitné turistické topánky? zobrazený najskôr Výsledok.sk.

ATV alebo UTV? Ktorá štvorkolka je tá pravá pre vaše potreby

13.02.2024 02:16 Pracovné štvorkolky síce nie je vidieť na cestách, ale ak by ste sa pozreli do garáže farmárov, tak by ste ich našli vo veľkom počte. Pracovná resp. úžitková štvorkolka je niečo medzi traktorom, nákladným vozidlom a vozidlom na zábavu. Z uvedeného je jasné, že so štvorkolkou denne spravíte kopec práce a po práci si užijete zábavu. Ktorá štvorkolka Príspevok ATV alebo UTV? Ktorá štvorkolka je tá pravá pre vaše potreby zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Prečo vyskúšať tejpovanie?

13.02.2024 02:16 Ak pociťujete bolesť svalov po celom tele, jej príčina môže byť rôzna. Tejpovanie nemusíte využiť len pri preťažení svalstva, ale aj pri športových aktivitách, pooperačnej rekonvalescencii či pri rôznych opuchoch. Čo všetko by ste o tejto pomocnej rehabilitačnej metóde mali vedieť? Kineziologické tejpovanie je súčasťou fyzioterapie, pričom by vám malo priniesť liečebné účinky. Najmä pri preťažení svalov Príspevok Prečo vyskúšať tejpovanie? zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Môže tepelné čerpadlo nahradiť plynový kotol?

13.02.2024 02:16 Práve v zimných mesiacoch prichádza otázka, ako šetrne vykurovať domácnosť a nezvyšovať si tým náklady, pričom by ste dokázali udržať pohodlné teplo domova. Nemusí sa vám to zdať nemožné, stačí len poobzerať sa po možnostiach, ktoré máte na výber. Chcete sa vybrať ekologickou cestou? Radi vám poradíme ako na to. Ak vás už omrzelo vykurovanie Príspevok Môže tepelné čerpadlo nahradiť plynový kotol? zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Lampy a lustre v roku 2022 – pozrite si nádherné dizajny, ktoré rozžiaria domovy tento rok

13.02.2024 02:16 Rovnako ako v napätí sledujeme interiérové trendy, ktoré si pre nás rok čo rok prichystajú odborníci, podliehajú vlne štýlu aj svietidlá prinášajúce do našich domovov žiadanú atmosféru. A aké stojace lampy, stolové lampy a lustre ovládnu svet dizajnu tento rok? Rok 2022 sa bude niesť v znamení symbiózy s prírodou a udržateľnosťou, dôraze na unikátny Príspevok Lampy a lustre v roku 2022 – pozrite si nádherné dizajny, ktoré rozžiaria domovy tento rok zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Tešia sa vaše deti do školy? Doprajte im ako darček novú školskú tašku

13.02.2024 02:16 Po ťažkých „covidových prázdninách“ a náročnej dištančnej výučbe sa vaše deti opäť môžu tešiť z prítomnosti v školských laviciach. Prezenčná výučba so sebou prináša aj viaceré povinnosti a k nim patrí aj nosenie školskej tašky, v ktorej si žiaci nosia učebnice a zošity. Zvyčajne bývajú pre deti viacej záťažou ako pomocou, ale to sa môže Príspevok Tešia sa vaše deti do školy? Doprajte im ako darček novú školskú tašku zobrazený najskôr Výsledok.sk.

Nenechajte svoje úspory napospas inflácii. Úspory uložte do zlata

13.02.2024 02:16 Nepotrebujete byť milionármi, aby boli pre vás zaujímavé investície do zlata. Kilogramové tehly nie sú jediným variantom investičných zliatkov. Myslíte si, že sú vaše úspory na účte v banke v bezpečí? V dobe silnej inflácie je treba peniaze rozumne investovať do majetku. To však v dnešnej dobe nie je jednoduché. Možnosti sa rýchlo zužujú. Akciové Príspevok Nenechajte svoje úspory napospas inflácii. Úspory uložte do zlata zobrazený najskôr Výsledok.sk.