Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Praktický sprievodca čistením pozemkov

07.05.2024 01:46 Čistenie a úprava pozemkov môže byť náročnou úlohou, ale s naším spoľahlivým strojom GreenClimber môžete očakávať efektívne a dôkladné výsledky. Bez ohľadu na to, aký je stav vášho pozemku - či ide o zarastenú divočinu alebo plánovaný trávnik - naše služby sú prispôsobené vašim individuálnym potrebám. Nižšie uvedené kroky demonštrujú typický postup čistenia a úpravy pozemkov s využitím stroja GreenClimber: Príprava žiadostí o výrub podľa platnej legislatívy - prvým krokom je získať potrebné povolenia od príslušných orgánov. Vypracujeme a podáme všetky potrebné žiadosti, aby bol proces plynulý a bez problémov. To, v ktorých prípadoch povolenie potrebujete, a v ktorých nie, sa dozviete v zákone The post Praktický sprievodca čistením pozemkov first appeared on Časopis Home.sk. Čítané: (1)

Aké rozmery by mal mať koterec pre psa?

24.04.2024 09:45 Koterec pre psa poskytuje vášmu psovi bezpečnosť v exteriéri a zároveň chráni vášho domáceho miláčika pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Aby vášmu psovi poskytol pohodlné miesto na pobyt alebo odpočinok, musí mať rozmery zodpovedajúce veľkosti vášho domáceho zvieraťa. Aký veľký koterec pre psa by ste si mali objednať? Zistite odporúčané rozmery. Aké rozmery by mal mať koterec pre malého psa? Najmenšie plemená psov nepotrebujú veľa priestoru, a preto koterec nemusí byť príliš veľký. Koterce pre takýchto psov môžu mať rozmery 3x2 m. Na uľahčenie starostlivosti o zviera by mal byť vybraný model vybavený otočnými miskami. Do koterca so strieškou sa oplati The post Aké rozmery by mal mať koterec pre psa? first appeared on Časopis Home.sk. Čítané: (1)

Prechod bez hraníc: Takto sa dá prepojiť spálňa s obývačkou v open space byte

19.04.2024 14:00 Moderné bývanie často kladie dôraz na otvorené priestory a spojenie jednotlivých miestností. Kuchyňa spojená s obývačkou nie je v dnešnej dobe ničím nevídaným, no viac fascinujúcim spôsobom, ako tento efekt dosiahnuť, je spojenie obývačky a spálne.   Znie to síce ako výzva, no nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť. V tomto článku preskúmame možnosti, ako prepojiť tieto dva priestory tak, aby ste neprišli o svoje súkromie. Definujte jednotlivé zóny Prvým krokom je definovanie zón spálne a obývačky. Aj keď ide len o jeden priestor, je podstatné vytvoriť optické rozdelenie, ktoré naznačí funkciu jednotlivých častí. Tieto zóny môžu The post Prechod bez hraníc: Takto sa dá prepojiť spálňa s obývačkou v open space byte first appeared on Časopis Home.sk. Čítané: (1)