Rozšírené hľadanie
Utorok 14. Máj 2024 |
meniny má Bonifác
Dajte stopku autobusu! Jazdite na praktickom mestskom bicykli

15.03.2024 02:45 Stopnite jazdenie v preplnenom autobuse mestskej hromadnej dopravy, zabudnite na neustále meškajúce spoje a ušetrite kopec peňazí na lístkoch! Ako? Veľmi jednoducho – dajte… The post Dajte stopku autobusu! Jazdite na praktickom mestskom bicykli appeared first on Spoje - Online Magazín.

Investícia je dobrý nápad. Treba ale zvážiť do čoho budete investovať

15.03.2024 02:45 Každý by chcel zarábať slušné financie za minimálnu námahu. Jasné, to by bolo priam rozprávkové, ale takto svet nefunguje. Zarábajú tí, ktorí… The post Investícia je dobrý nápad. Treba ale zvážiť do čoho budete investovať appeared first on Spoje - Online Magazín.

Mať vodičák sa stáva luxusom

13.03.2024 00:30 Kto stihol absolvovať kurz vodičského oprávnenia minulý rok, ten ušetril niekoľko stoviek eur. Ceny vodičákov rastú extrémne rýchlo. V niektorých mestách nie je… The post Mať vodičák sa stáva luxusom appeared first on Spoje - Online Magazín.

Tipy, ako vybrať nové poťahy na sedadlá do auta

12.03.2024 04:30 Poťahy v aute od výrobcu časom doslúžia. Tento stav poznajú hlavne rodiny s deťmi, ktoré zničia poťahy behom pár mesiacov. Kvôli estetickej stránke a tiež… The post Tipy, ako vybrať nové poťahy na sedadlá do auta appeared first on Spoje - Online Magazín.

Ako si vybrať správnu veľkosť koberca pre vašu obývačku

02.03.2024 07:17 Niekedy stačí malá zmena a váš domov doslova ožije. Ak ste odkladali výmenu koberca, teraz je ten správny jarný čas na moderné… The post Ako si vybrať správnu veľkosť koberca pre vašu obývačku appeared first on Spoje - Online Magazín.

Cisco kurz – cesta k úspešnej kariére v IT

02.03.2024 07:17 Po certifikovaných Cisco odborníkoch je a vždy bude horúci dopyt. Staňte sa aj vy jedným z nich. Síce sú na pracovnom trhu… The post Cisco kurz – cesta k úspešnej kariére v IT appeared first on Spoje - Online Magazín.

Čistenie fasády nie je len o jej skrášlení

02.03.2024 07:17 Nejeden z nás zažil situáciu, v ktorej sa pozrel na fasádu svojej bytovky a povedal si “Kde sa podela jej pôvodná farba?”… The post Čistenie fasády nie je len o jej skrášlení appeared first on Spoje - Online Magazín.