Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland
Investujte do zdravia a komfortu – investujte do turistickej obuvi

09.05.2024 04:01 Pri hľadaní výbavy na turistiku nepodceňujte dôležitosť turistických topánok. Správne zvolené a starostlivo udržiavané turistické topánky môžu byť výbornou investíciou. Turistická obuv ochráni pred nepriaznivým počasím, ostrými predmetmi a inými nástrahami terénu. Investícia do kvalitnej obuvi je investíciou do vášho zdravia a komfortu. Kvalitné materiály a ich výhody Moderné turistické topánky The post Investujte do zdravia a komfortu – investujte do turistickej obuvi appeared first on Pobyt.sk.

Idylická dovolenka na Orave. Aj s deťmi!

08.05.2024 08:30 Zarezervovali ste si ubytovanie na Orave? Tu sa nudiť určite nebudete. Región ponúka plno možností, ako stráviť dovolenkový čas. Či sa rozhodnete pre turistiku, spoznávanie histórie a kultúry, jaskýň a hradov, výlet sa zapáči aj vašim deťom. Čo nám núka Orava Deti zväčša návšteva múzeí nefascinuje, no ak je múzeum situované v prírode, The post Idylická dovolenka na Orave. Aj s deťmi! appeared first on Pobyt.sk.

Výhody a nevýhody last minute zájazdov

08.05.2024 08:30 Predstavte si, ako plynú dni. Do roboty a z roboty, doma plno povinností, možno i nejaké osobné problémy. Myšlienka na dovolenku však dokáže vzchopiť každého. Prečo si ju nezarezervovať aj teraz hneď a o týždeň necestovať? Prečo last minute dovolenka Nemusíte na ňu dlho čakať Čakanie na dovolenku vie byť pekne otravné. Odpočítavame dni v kalendári The post Výhody a nevýhody last minute zájazdov appeared first on Pobyt.sk.

Následujúci mesiac