Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Aké čiapky sa Vám hodia?

23.05.2024 00:01 Neviete si bez čiapky zimu predstaviť alebo skôr máte pocit, že Vám žiadna pokrývka hlavy nesvedčí? Počas tuhej zimy to však bez čiapky jednoducho nejde. A v ideálnom prípade je čiapka nielen pokrývkou hlavy, ale tiež perfektným módnym doplnkom. Veď tak, ako aj iné časti šatníka, aj nosenie čiapok podlieha módnym trendom! Ako si teda vybrať Príspevok Aké čiapky sa Vám hodia? je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.

DIY alebo vyrobte si čiapku!

23.05.2024 00:01 Na internete akoby sa vrece roztrhlo s rôznymi návodmi v štýle „urob si sám“. Aj menej zdatné typy si podľa týchto návodov dokážu vyrobiť nábytok z paliet, vianočné ozdoby z papiera, či dokonca háčkované čiapky. Práve tie sú módnym hitom a s obľubou ich nosia nielen tí najmenší. Chcete si nejakú vyrobiť? Háčkovaná čiapka – záľuba i zárobok Na výrobu takejto čiapky Príspevok DIY alebo vyrobte si čiapku! je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.

5 pravidiel dobre oblečeného muža

23.05.2024 00:01 Aj v obliekaní mužov existujú isté pravidlá, ktoré by nemali byť porušované. A to či už ste športový typ, ktorý sa cíti dobre v džínsoch a tričku alebo elegán, ktorý si potrpí na kvalitné obleky. Ako sa teda obliekať podľa vlastného štýlu a pritom vždy dobre vyzerať? Poradíme Vám, ako má vyzerať pánske oblečenie! Dobre padnúci oblek Ak pracujete na Príspevok 5 pravidiel dobre oblečeného muža je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.

Nenahraditeľná v dámskom šatníku. Košeľa!

23.05.2024 00:01 Máte vo svojej skrini aspoň jednu košeľu, milé dámy? Ak nie, je načase to zmeniť. Neverili by ste totiž, kde všade košele využijete. Okrem toho, že sa dajú nosiť na mnoho spôsobov a zladiť prakticky s čímkoľvek, využijete ich naozaj pri mnohých príležitostiach. Tu je pár inšpirácií… Na pracovný pohovor Univerzálnym outfitom na pracovné pohovory, či stretnutia Príspevok Nenahraditeľná v dámskom šatníku. Košeľa! je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.

Sveter pre každú postavu. Aký sa hodí Vám?

23.05.2024 00:01 Iste môžeme pokojne konštatovať, že štíhle a vysoké ženy vyzerajú dobre v čomkoľvek. Zrejme by im pristalo i vrece! Čo však všetky ženy „normálnych“ tvarov? Teda tie, ktoré možno majú nejaké to kilečko navyše, prípadne nemajú práve výšku modelky… Ak chcú vyzerať dobre, oblecenie musia prispôsobiť typu svojej postavy. A to platí i o svetroch. Nízka postava Ak máte pocit, že Príspevok Sveter pre každú postavu. Aký sa hodí Vám? je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.

7 svetrov, ktoré vo Vašej skrini nesmú chýbať!

23.05.2024 00:01 Aj keď sa módne trendy menia, svetre budú „in“ zrejme vždy. Perfektne zahrejú, dajú sa nosiť na mnoho spôsobov a doladíte ich prakticky k čomukoľvek – k športovému i elegantnejšiemu outfitu. Aké svetre kraľujú v súčasnosti vo svete módy? Sveter na zapínanie/s gombíkmi. Tento elegantnejší sveter je u žien mimoriadne obľúbený. Dá sa nosiť na dva spôsoby. Sveter si môžete rozopnúť Príspevok 7 svetrov, ktoré vo Vašej skrini nesmú chýbať! je zobrazený ako prvý na Sveter.sk.