Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Čo robiť v Budapešti počas 3 dní?

21.06.2018 11:33 Budapešť patrí medzi top 5 najkrajších miest v Európe. Ak si plánujete spraviť výlet na pár dní do tohto historického mesta, stačí sa v rýchlosti zbaliť, na čo vám postačia rôzne malé cestovné kufre a vybrať sa spoznávať krásy tohto mesta. Je tu mnoho historických miest, ktoré sa dajú navštíviť. Medzi dominantu Budapešti patrí Castle Hill, ktorý sa Príspevok Čo robiť v Budapešti počas 3 dní? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Omorovica Omoressence – tvoje nové všetko

21.06.2018 11:33 Omorovicza, ako prváznačka vznikla v Maďarsku po tom, ako pár Stephan a Margaret navštívili termálne kúpele. Boli fascinovaný premenou pokožky pomocou Hydro Skin Care Transference. Meno Omorovicza si prírodná kozmetika nesie po rodine predkov Stephena, ktorá postavila liečivé  kúpele Racz v hlavnom meste Maďarska ,v Budapešti. Táto kozmetika sa dá popísať v troch slovných spojeniach ako tlmiaci kolagén, pružná Príspevok Omorovica Omoressence – tvoje nové všetko zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pôžička ihneď na účet – skutočne dostanete peniaze okamžite?

19.06.2018 15:02 Dostali ste sa do finančnej tiesne a potrebujete si požičať ihneď? Kedy budete mať skutočne peniaze pripísané na účte? Vieme, kde získate pôžičku najrýchlejšie. Pokazené auto, tečúca práčka a ďalšie nepredvídané situácie nikoho z nás nepotešia. Obzvlášť, ak žijete od výplaty do výplaty, prípadne ste vaše úspory nedávno minuli na iné nevyhnutné výdavky. Ak potrebujete nepríjemnú udalosť vyriešiť okamžite, Príspevok Pôžička ihneď na účet – skutočne dostanete peniaze okamžite? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako rozoznať pravú kožu od koženky?

18.06.2018 01:00 Určite ste sa už v živote stretli s pravou kožou, ako aj s jej syntetickou napodobeninou, koženkou. Oba materiály vyzerajú dosť podobne, no predsa sú medzi nimi výrazne rozdiely. Viete, ako tieto materiály odlíšiť? Preskúmajte rub materiálu Pri kúpe akejkoľvek koženej veci si pozorne prezrite rub materiálu. Koža môže byť podlepená textilom  a medzi týmito vrstvami určite Príspevok Ako rozoznať pravú kožu od koženky? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Registrácia obchodnej značky: Ako súvisí s vašou doménou? 

12.06.2018 14:33 Internetové domény spôsobili mnohým podnikateľom riadne vrásky na tvári. Aký je rozdiel medzi značkou a názvom firmy, internetovou doménou a registrovanou obchodnou značkou? Radi vám poradíme pri rozhodovaní o novom názve vašej značky. Overte si dostupnosť Je jasné, že nemôžete vašu firmu pomenovať rovnako, ako je už pomenovaná iná známa automobilka, výrobca nealkoholických sýtených nápojov Príspevok Registrácia obchodnej značky: Ako súvisí s vašou doménou?  zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vyberte si drevený záhradný domček do vášho raja

12.06.2018 14:33 Máte pri dome alebo za mestom záhradu, ktorej stále niečo chýba? Stará unimobunka alebo chatka na náradie sa pomaly rozpadá a vy neviete, ako na záhrade vytvoriť príjemné celoročné sedenie? Odpoveďou na vašu otázku bude určite praktický záhradný domček. Ideálny na hranie pre deti Záhradné chatky a domčeky pre deti poskytnú vašim ratolestiam útočisko počas Príspevok Vyberte si drevený záhradný domček do vášho raja zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vychádza e-kniha Zastavený čas: takto ste Slovensko ešte nevideli

02.06.2018 16:00 Dobrodružné sci-fi Zastavený čas je neobyčajným príbehom, ktorý vznikal neobyčajným spôsobom. Jeho autor knihu napísal v mobile a na spôsob filmových road movie vytvoril príbeh, ktorý neustále mení miesta, pretože musí byť neustále v pohybe. Hlavná postava totiž zastavila čas a skôr, ako sa ho podarí znova uviesť do pohybu chce využiť túto veľkú príležitosť najlepšie, ako to len Príspevok Vychádza e-kniha Zastavený čas: takto ste Slovensko ešte nevideli zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.