Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA!

04.05.2024 06:00 Pod pojmom hybridný event si môžeme jednoducho predstaviť kombináciu živých a virtuálnych eventov. Napriek všeobecným predstavám môže byť organizovanie hybridného eventu jednoduchšie, než si myslíte. Hybridné eventy nevyžadujú využitie špičkových technológií, ako virtuálna realita, rozšírená realita, hologramy alebo čokoľvek podobné. Naopak, váš hybridný event môže byť úspešný s využitím technológie, ktorá nepredpokladá roky skúseností a The post Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA! appeared first on Infostránka.sk.

Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou

04.05.2024 06:00 Mať útulne zariadený domov je pre mnohých z nás veľmi dôležité. Dobre si oddýchnuť a nabrať silu na nový deň dokážeme len v útočisku, kde sa cítime príjemne. Predstavy o tom, čo je útulné bývanie sú v súčasnosti veľmi rôznorodé, no bohatá je aj ponuka nábytku a doplnkov interiéru. Ponuka materiálov rovnako nezaostáva, preto si The post Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou appeared first on Infostránka.sk.

Odpudzovač kún do auta – najefektívnejšie metódy plašenia kún

03.05.2024 00:30 Kuny lesné sa stávajú čoraz častejšími a neželanými hosťami pod kapotou áut. Okrem vytvorenia zapáchajúceho brloha môžu spôsobiť vážne škody na vozidle. Našťastie existujú účinné spôsoby, ako im zabrániť, aby sa v aute zabývali. Dva hlavné typy odpudzovačov, a to pachové v sprejoch a elektronické, predstavujú účinnú ochranu vášho vozidla. Pachové odpudzovače v spreji Pachové odpudzovače sú jedným The post Odpudzovač kún do auta – najefektívnejšie metódy plašenia kún appeared first on Infostránka.sk.

Následujúci mesiac