Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
Nestíhate jarné práce v záhrade? Zaobstarajte si úžitkovú štvorkolku

24.04.2024 09:45 Jarné práce v záhrade sú pre mnohých záhradkárov zábavou. Avšak postarať sa o veľkú záhradu je skutočne veľká výzva. Kosenie trávy, orezávanie stromov,… The post Nestíhate jarné práce v záhrade? Zaobstarajte si úžitkovú štvorkolku appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Oáza relaxu v záhrade vďaka altánku – ako ho postaviť?

20.04.2024 01:00 Altánok je skvelou okrasnou i funkčnou záhradnou stavbou. Sprostredkuje príjemný tieň v horúcich dňoch, chráni pred dažďom a vetrom. Altánok je tiež miestom… The post Oáza relaxu v záhrade vďaka altánku – ako ho postaviť? appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Zamerané na nosiče bicyklov – výhody a nevýhody každého z nich

13.04.2024 07:30 Pred letom je dopyt po nosičoch bicyklov o niečo väčší ako počas bežného roku. Veľa ľudí si za päť minút dvanásť uvedomí, že… The post Zamerané na nosiče bicyklov – výhody a nevýhody každého z nich appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Čo urobiť so starým rebríkom? Spravte z neho dekoráciu

03.04.2024 03:15 Staré, hlavne drevené, rebríky sa dajú po ich doslúžení použiť ako dekorácia. Originálne pôsobí drevený rebrík v interiéri i exteriéri. Okrem dekoratívnej funkcie môžete… The post Čo urobiť so starým rebríkom? Spravte z neho dekoráciu appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.