Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Facebook zaviedol predplatné za prístup k sociálnej sieti, ak ju chcete mať bez reklám

11.05.2024 06:30 Ešte v septembri tohto roka sa začalo šuškať o tom, že Meta uvažuje nad zavedením predplatného pre svoje platformy Facebook a Instagram. Pre mnohých to bola správa, ktorej len málokto veril. V danom čase sa hovorilo, že spoločnosť sa k tomuto kroku uchyľuje z dôvodu prísnych pravidiel Európskej únie, ktoré sa dotýkajú zberu dát na cielenie reklám, aby vyhovela regulátorom. Spoločnosť bola ale skúpou na informácie pričom zverejnené informácie, ktoré vyplávali na povrch, nepotvrdilo, no ani nevyvrátila. V závere predchádzajúceho Článok Facebook zaviedol predplatné za prístup k sociálnej sieti, ak ju chcete mať bez reklám sa objavil na XMOBILE.sk.

Ako môžete zrýchliť načítanie stránok v prehliadači Chrome? Túto funkciu si aktivujte

11.05.2024 06:30 V súčasnosti je jedným z najpoužívanejších internetových prehliadačov na svete Google Chrome. Táto aplikácia sa teší veľkej obľube a to či už na počítačoch, tak aj na smartfónoch. Je to zároveň záväzok pre vývojárov, aby neustále aktívne pracovali na nových funkciách a vylepšeniach, aby sme mali z používania prehliadača lepší používateľský zážitok. Pravdepodobne ste sa už stretli s problémom, kedy sa vám internetové stránky načítali pomaly. Čo ak by sme vám povedali, že viete mierne pomôcť tomu, aby sa vám webové stránky otvárali rýchlejšie. Všetko, čo Článok Ako môžete zrýchliť načítanie stránok v prehliadači Chrome? Túto funkciu si aktivujte sa objavil na XMOBILE.sk.

Toto je aktuálny zoznam Xiaomi, Redmi a Poco smartfónov, ktoré už nie sú softvérovo podporované

10.05.2024 00:15 Xiaomi telefóny sa vo všeobecnosti tešia veľkej obľube. Dôvodom je pomer CENA:VÝKON. No ako to býva zvykom, tak nie všetky zariadenia, majú „nekonečnú“ softvérovú podporu. Čínsky gigant preto v pravidelných intervaloch vyraďuje zo zoznamu podporovaných telefónov staršie zariadenia. Udialo sa tak aj nedávno, kedy na zoznam nepodporovaných mobilov pribudli telefóny ako Mi 10T, Mi 10T Pro, POCO X3 a Poco X3 NFC. Ktoré Xiaomi, Redmi a Poco smartfóny, už nie sú softvérovo podporované? Zväčša výrobcovia smartfónov podporujú svoje zariadenia 2 až 3 Článok Toto je aktuálny zoznam Xiaomi, Redmi a Poco smartfónov, ktoré už nie sú softvérovo podporované sa objavil na XMOBILE.sk.

YouTube spustil „globálne úsilie“ proti blokátorov reklám. Ak budete blokovať reklamu, vyskočí na vás toto oznámenie

09.05.2024 04:45 Dlhodobo v mysliach ľudí panuje názor, že čo je online, teda na internete, tak je zadarmo. V minulosti najvypuklejším problémom bolo sťahovanie plateného softvéru zadarmo cez rôzne fóra či služby. Dnes sú hlavným problémom blokátory reklám, ktorých cieľom je, blokovania reklám na internete. Málokto si ale uvedomuje, že za obsahom, ku ktorému pristupujeme v kybernetickom priestore, stoja ľudia, pre ktorých to je práca a reklamy sú nástrojom, ako dostať za svoju prácu zaplatené. YouTube ešte v máju tohto roka začal s masívnou kampaňou, ktorej cieľom je Článok YouTube spustil „globálne úsilie“ proti blokátorov reklám. Ak budete blokovať reklamu, vyskočí na vás toto oznámenie sa objavil na XMOBILE.sk.

Xiaomi potvrdilo prvé Redmi smartfóny, ktoré dostanú HyperOS

07.05.2024 03:00 Nadstavbe HyperOS od Xiaomi sa v posledných dňoch dostáva veľa mediálne pozornosti. Dôvodom je to, že ide o nadstavbu, ktorá neskôr nahradí MIUI. Xiaomi túto nadstavbu predstavilo len nedávno, no už dnes poháňa prvé telefóne. Bohužiaľ, aktualizácia je zatiaľ dostupnou len v domácej Číne. Na globálny trh príde niekedy v prvej polovici prvého štvrťroka nasledujúceho roka. Dnes už poznáme prvé Xiaomi zariadenia, ktoré budú poháňané touto aktualizáciou, ktoré potvrdil i technologický gigant. V obehu sú ale aj neoficiálne zoznamy podporovaných telefónov, ktoré sú vytvorené na základe Článok Xiaomi potvrdilo prvé Redmi smartfóny, ktoré dostanú HyperOS sa objavil na XMOBILE.sk.

Prinesie Xiaomi vlastný operačný systém? Alebo čo má MiOS vôbec znamenať?

04.05.2024 03:30 O novom operačnom systéme s názvom MiOS sme v poslednej dobe počuli veľa dohadov. Xiaomi totiž údajne už dlhšiu dobu pracuje na alternatíve pre Android, pričom nedávna registrácia domény mios.cn mnohých prekvapila a utvrdila o existencii tohto systému. Niektoré zdroje pritom poukazujú na vlastný operačný systém, iné na novú nadstavbu, prípadne na premenovanie súčasnej nadstavby MIUI pre systém Android. Čo vlastne teda MiOS bude a aké ďalšie plány má mať čínsky gigant s novými technológiami v najbližších mesiacoch? To nám Článok Prinesie Xiaomi vlastný operačný systém? Alebo čo má MiOS vôbec znamenať? sa objavil na XMOBILE.sk.

Prvý elektromobil od Xiaomi príde už čoskoro: Vieme, kedy príde do veľkovýroby!

04.05.2024 03:30 Elektromobilita láka mnohých výrobcov elektroniky a aj smartfónov. Svoj vlastný elektromobil má v budúcnosti údajne predstaviť aj spoločnosť Huawei, ktorá sa aktuálne vracia medzi väčších výrobcov smartfónov. Pred dvoma rokmi však Lei Jun, CEO spoločnosti Xiaomi oznámil, že sa do segmentu elektromobilov púšťa aj on a začne pracovať na svojom prvom vozidle na elektrickú energiu. Teraz nám portál Xiaomiui prináša prvé informácie o tom, kedy tento elektromobil prejde do veľkovýroby, čo bude znamenať, že ho čoskoro uvidíme aj na cestách. Článok Prvý elektromobil od Xiaomi príde už čoskoro: Vieme, kedy príde do veľkovýroby! sa objavil na XMOBILE.sk.

Následujúci mesiac