Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida
Bežiace pásy – behanie lepšie ako na bežeckej trase

08.05.2024 05:00 Bežecké pásy sa stali obľúbenou súčasťou domácej posilňovne a nie je to náhoda. Ponúkajú pohodlný a efektívny spôsob, ako si zacvičiť bez ohľadu na počasie či ročné obdobie. Pomôžeme vám nielen s výberom vhodného pásu, ale vám tiež odhalíme výhody behania v pohodlí domova. Výhody bežiacich pásov Bežiace pásy vám umožňujú cvičiť v pohodlí domova kedykoľvek chcete. The post Bežiace pásy – behanie lepšie ako na bežeckej trase appeared first on Športové.sk.

Údržba turistickej obuvi: Ako čistiť textil a ako kožu

08.05.2024 05:00 Správna starostlivosť o textilnú alebo koženú turistickú obuv zabezpečí, že vám topánky budú slúžiť dlhé roky ako nové. Čistenie a impregnácia sú kľúčové pre zachovanie funkčnosti a vzhľadu obuvi. Dodržiavaním jednoduchých krokov si môžete byť istí, že vaše topánky budú vždy pripravené na ďalšie trekingové výzvy. Ako čistiť textilné turistické topánky Turistické topánky by ste mali The post Údržba turistickej obuvi: Ako čistiť textil a ako kožu appeared first on Športové.sk.

Potrebujete kúpiť turistický batoh? Tieto tipy a rady vám s výberom pomôžu

06.05.2024 02:30 Treking a dobrodružstvo v prírode so sebou prináša výzvy a limity, ktorých prekročenie vás posunie vpred. Pre úspešné zdolávanie hôr je nutné kúpiť kvalitnú turistickú výbavu. Jednou časťou tejto výbavy je turistický batoh. Poradíme vám, ako batoh vybrať nielen s ohľadom na jeho objem. Ako vybrať správny turistický batoh Rôzne aktivity vyžadujú rôzne typy batohov. Pre pešiu The post Potrebujete kúpiť turistický batoh? Tieto tipy a rady vám s výberom pomôžu appeared first on Športové.sk.

Trekingové bicykle: Výkonnosť a univerzálnosť

06.05.2024 02:30 Trekingové bicykle predstavujú ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý spôsob prepravy po asfaltových i lesných cestách. Majú konštrukcia, ktorá sa osvedčí v rôznorodom teréne. Či sa zúčastňujete dobrodružných výletov po kopcoch, alebo sa rozhodnete pre relaxačnú jazdu po mestskej cyklotrase, trekingový bicykel sa vám vždy zíde. Vlastnosti trekingových bicyklov Trekingové bicykle sú navrhnuté s ohľadom na The post Trekingové bicykle: Výkonnosť a univerzálnosť appeared first on Športové.sk.

Kedy robiť kardio – pred alebo po posilňovaní?

05.05.2024 07:30 Chodíte do posilňovne a neviete, ako striedať kardio a silový tréning? Niekto sa venuje kardiu ako spôsobu zahriatia, iný si dopraje bežiaci pás alebo schody na konci tréningu, aby sa poriadne dorazil. Ktorý spôsob je správny, je dobré robiť kardio pred alebo po posilňovaní? Výhody kardio cvičenia a posilňovania Kardio je skratka pre kardiovaskulárny tréning, ktorý zahŕňa cvičenia The post Kedy robiť kardio – pred alebo po posilňovaní? appeared first on Športové.sk.

Vplyv športovej výživy na dosahovanie optimálnych športových výkonov

03.05.2024 05:30 Športová výživa zohráva kľúčovú úlohu pri dosahovaní optimálneho výkonu v športe. Môže zlepšiť výkon, urýchliť regeneráciu a podporiť rast svalov. Býva skvelým nástrojom na dosiahnutie optimálnych výsledkov v športe, ale je dôležité kombinovať ju s tréningom, odpočinkom a správnou životosprávou. Na trhu je dnes už veľa produktov, ktoré môžu športovcom pomôcť dosiahnuť ich vytúžené ciele. The post Vplyv športovej výživy na dosahovanie optimálnych športových výkonov appeared first on Športové.sk.

Elektrické Bicykle ako revolúcia v doprave

02.05.2024 00:30 Elektrické bicykle sa stávajú stále populárnejšími po celom svete, a to z niekoľkých dôvodov. Jedným z najdôležitejších faktorov je ich ekologický charakter. E-bicykle nepoužívajú spaľovacie motory, čo znamená nulové emisie CO2 a menšiu záťaž na životné prostredie. To je zvlášť dôležité v dobe, keď sa snažíme bojovať proti klimatickým zmenám. Výhody Elektrických Bicyklov Elektrické bicykle The post Elektrické Bicykle ako revolúcia v doprave appeared first on Športové.sk.

Následujúci mesiac