Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland
Noviny Právo Národa: Prečo si SHO pripomína výročie porážky nacizmu a fašizmu 9. mája?

08.05.2024 10:45 Porážka nacizmu a fašizmu, a taktiež skončenie druhej svetovej vojny v Európe patria medzi najdôležitejšie udalosti v dejinách ľudstva.  Slovenské Hnutie Obrody si pripomína a oslavuje tieto udalosti 9. mája. Prečo? Pretože hlavné bremeno víťazstva nad nacizmom a fašizmom spočíval na pleciach slovanských národov východnej Európy. Tieto národy priniesli na oltár vlasti tie najväčšie a najpočetnejšie obete v boji s nacizmom a fašizmom a preto oprávnene, slovanské národy východnej Európy, považujú 9. máj za jeden zo svojich najväčších sviatkov.  A keďže Slovenské Hnutie Obrody je hnutím aj so silným slovanským ukotvením, na znak našej úcty a vďaky sa hlásime The post Noviny Právo Národa: Prečo si SHO pripomína výročie porážky nacizmu a fašizmu 9. mája? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO: Robenie dobrých skutkov je naším poslaním. Aj v meste pod Zoborom

07.05.2024 14:02 Áno, áno, kamaráti… Minulý týždeň, vďaka nášmu sociálnemu projektu Staráme sa, sme opäť pomohli slovenskej rodine. Konkrétne v nitrianskej mestskej časti Klokočina, v ktorej vyrastajú dve deti. Slováci v prvom rade Slovákom. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ————————- Prečítajte si tiež: FOTO: Z detí projektu Staráme sa vyrastajú ÚSPEŠNÍ mladí ľudia… ————————- Zdroj fotiek: SHO.sk ———————- V prípade, ak máte záujem prispieť ľubovoľnou čiastkou na pomoc The post FOTO: Robenie dobrých skutkov je naším poslaním. Aj v meste pod Zoborom appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku

06.05.2024 08:31 Médiá informujú: Vláda chce rýchle spojenie medzi Bratislavou a Košicami. O diaľnicu však nepôjde. Vláda plánuje obnoviť jedinú vnútroštátnu leteckú linku na území Slovenska, ktorá nefunguje už vyše šiestich rokov. Štátnu kasu by to malo stáť státisíce eur a premiér Robert Fico hovorí, že sa čaká už len na rozhodnutie z Bruselu. Vláda chce usporiadať súťaž, do ktorej by sa mohli zapojiť jednotlivé letecké spoločnosti, ktoré budú mať o prevádzku linky záujem. Víťazná spoločnosť by mala dostať finančnú dotáciu vo výške 200-tisíc eur ročne a výraznú zľavu z letiskových poplatkov. Podľa Fica musí z Bruselu zaznieť, či je takáto forma The post ŠKANDÁL! Ďalšia ukážka toho, ako si Fico predstavuje slovenskú suverénnu politiku appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Staráme sa: ZAPOJTE sa do našej aktuálnej výzvy pri príležitosti blížiaceho sa MDD

05.05.2024 13:01 Priatelia. Náš projekt Staráme sa je jedna veľká rodina, v ktorej pomáhame tým, ktorí to majú naozaj ťažké. A ako to v poriadnej rodine býva, aj v tej našej sú deti.  Niektoré z detí projektu Staráme sa nepoznajú svojho otca, lebo osud im ho nedožičil, iné zase doma nenachádzajú plnú chladničku a v našej rodine s názvom projekt Staráme sa sú aj také deti, ktoré trápi ich zdravie a nemôžu žiť plnohodnotné detstvo bez starostí… Preto sa na vás, milí priatelia nášho sociálneho projektu, obraciame s prosbou o pomoc vyčariť týmto našim deťom úsmev na tvárach a pri príležitosti blížiaceho The post Projekt Staráme sa: ZAPOJTE sa do našej aktuálnej výzvy pri príležitosti blížiaceho sa MDD appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa druhá

04.05.2024 18:15 Dámy a páni. Minulý týždeň sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať TU. Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. A dnes pokračujeme v plnení nášho sľubu… V správe prvej TU sme vás informovali, že do 26. apríla sa vyzbierali dary na pomoc ruským civilistom vo výške 709 eur a 22 The post VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa druhá appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Staráme sa: V našom sociálnom projekte sa niečo dôležité deje. Opäť…

03.05.2024 12:01 Kamaráti. Ďalší dobrý skutok, tentokrát po názvom AKCIA PRÁČKA, sa zhmotňuje do reálnej podoby. Prednedávnom sme vás informovali o rodine z okresu Nové Zámky, v ktorej statočná a obetavá mama vychováva 3 deti TU. Rodine sa pokazila práčka a my sme si dali záväzok sociálny, že rodine pomôžeme. A aj vďaka vaším príspevkom, priatelia, sa bude rodina už ČOSKORO tešiť z novej práčky. O podrobnostiach úspešnej realizácie spomínaného dobrého skutku vás budeme už čoskoro informovať. Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, The post Projekt Staráme sa: V našom sociálnom projekte sa niečo dôležité deje. Opäť… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

S EÚ na večné časy a nikdy inak? Róbert Švec: Dejiny nám už dnes dávajú za pravdu

02.05.2024 17:01 DOBRÁ správa pre Slovensko: Mediálna práčka v duchu hesla „S EÚ na večné časy a nikdy inak“ stráca účinnosť. Dámy a páni. Posledné dni si všímam, že liberálny manipulatívny mediálny prúd čoraz častejšie uverejňuje články a rozhovory s rôznymi pochybnými až treťotriednymi analytikmi, ktorí Slovákom tlačia kaleráby do hláv typu, že vystúpenie z EÚ nie je možné, že nie sme Veľká Británia a nemôžeme si to dovoliť a pod. Všetky tieto analytické výplody sa nesú v duchu mediálnej práčky spred roka 1989, kedy boli naši rodičia presviedčaní o tom, že so Sovietskym zväzom na večné časy a The post S EÚ na večné časy a nikdy inak? Róbert Švec: Dejiny nám už dnes dávajú za pravdu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa prvá

01.05.2024 10:15 Dámy a páni. Tento týždeň sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu. Podrobnosti o výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU. Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. A dnes začíname plniť náš sľub aj v tejto veci…. Za prvé 3 dni výzvy na pomoc ruskému civilnému obyvateľstvu prispeli… , čiastky sú uvedené v eurách a uverejňujeme The post VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa prvá appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Ako to bolo, je a navždy bude s výsledkom referenda o vstupe Slovenska do EÚ?

01.05.2024 10:15 Mládež slovenská, ktorá si v období, kedy prebiehalo referendum nebola ešte na svete alebo si bola v detskom veku, tieto riadky sú adresované najmä tebe… Nielen v súvislosti so smutným 20. výročím členstva Slovenskej republiky v EÚ si všímam pokusy politicky angažovaných novinárov a rôznych analytikov manipulovať pravdu o výsledku referenda o vstupe SR do EÚ, ktoré sa uskutočnilo 16. a 17. mája 2003. Takú situáciu som osobne zažil počas tohtoročnej prezidentskej kampane a v priamom prenose som musel novinárku slovne spacifikovať. Niektorí spomínaní novinári a analytici vedome prekrúcajú pravdu, ak tvrdia, že s členstvom SR v EÚ súhlasilo vyše The post SHO: Ako to bolo, je a navždy bude s výsledkom referenda o vstupe Slovenska do EÚ? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Následujúci mesiac