Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Ako sedieť v aute počas dlhej cesty, aby vás nebolel chrbát

23.04.2024 04:15 Kratšie trasy nerobia problém žiadnemu šoférovi. Opačný prípad je dlhé cestovanie, ktoré je pre šoférov náročné po fyzickej i psychickej stránke. Ak motoristu počas šoférovania niečo bolí a nesústredí sa kvôli bolestiam na cestu, môže dôjsť ku katastrofe. Najčastejšie sa motoristi stretávajú počas dlhej cesty s bolesťami chrbtice. Viete, ako sedieť, aby vás Príspevok Ako sedieť v aute počas dlhej cesty, aby vás nebolel chrbát je zobrazený ako prvý na auto-stany.sk.

Kúpil som si nové pneumatiky – ako sa o ne správne starať?

23.04.2024 04:15 Konečne ste sa rozhodli vymeniť staré pneumatiky za nové? Výborne! Avšak už na úvod treba podotknúť, že o pneumatiky sa treba pravidelne a dôkladne starať, teda ak chcete, aby vám vydržali aspoň štyri sezóny. Samozrejme, nemusíte ich umývať či kontrolovať denno-denne. Stačí, ak ich budete skladovať na suchom mieste trebárs v pivnici a budete Príspevok Kúpil som si nové pneumatiky – ako sa o ne správne starať? je zobrazený ako prvý na auto-stany.sk.

Nosiče na bicykle. Spoznajte všetky ich výhody a nevýhody

23.04.2024 04:15 Jazda na bicykli je pre mnohých ľudí vášňou. Tento lacný a hlavne zdravý šport si získava po celom svete čoraz viacej priaznivcov. Čerstvý vzduch, vietor vo vlasoch, príroda a pocit voľnosti sú na nezaplatenie. Cyklistike sa môžete venovať kedykoľvek a kdekoľvek. Ako však prepraviť bicykel do vzdialenejších miest alebo na dovolenku? Riešením sú Príspevok Nosiče na bicykle. Spoznajte všetky ich výhody a nevýhody je zobrazený ako prvý na auto-stany.sk.

Všetko, čo potrebujete vedieť o autostanoch

23.04.2024 04:15 Autostan je vynikajúcim pomocníkom pri dlhých cestách autom. Vďaka nemu môžete kdekoľvek zastaviť a v priebehu pár minút si pripraviť pohodlný nocľah. Ak teda pravidelne cestujete autom na dlhšie trasy a takýto typ nocľahu sa Vám zdá výhodný, mali by ste si autostan určite zadovážiť. Potrebujete o autostanoch vedieť viac? V nasledujúcom texte zodpovieme zopár Príspevok Všetko, čo potrebujete vedieť o autostanoch je zobrazený ako prvý na auto-stany.sk.

Čo je to autostan?

23.04.2024 04:15 Skúste si predstaviť, že cestujete po exotickej krajine svojim vlastným autom. Zastavíte, kde chcete. Prezriete si, čo chcete. A keď príde noc, nemusíte hľadať a ani platiť žiadne ubytovanie. Pohodlne sa totiž vyspíte aj vo svojom aute. Že to nie je možné? Vďaka autostanu áno. Charakteristika autostanu Čo je teda spomínaný autostan? Príspevok Čo je to autostan? je zobrazený ako prvý na auto-stany.sk.