Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Detský matrac podľa veku. Ako ho vybrať?

23.04.2024 09:45 Výber matracu nie je pravidelnou záležitosťou, ktorá by sa opakovala každý rok, no keď už k tomu dôjde, tak ide o celkom zložitý proces. Každý sa chce vyspať pohodlne a zdravo a preto nie je jedno, aký matrac máme doma. Aj deti potrebujú zdravý spánok V prípade detí je pohodlie a zdravie počas spánku ešte dôležitejšie, ako je tomu u dospelých. Keďže The post Detský matrac podľa veku. Ako ho vybrať? appeared first on detsky-nabytok.sk.

Zdravý a pokojný spánok vášho dieťatka vďaka tomu správnemu matracu

23.04.2024 09:45 Ak máte malé dieťa, existuje značný počet položiek, o ktorých kúpe ste možno ešte neuvažovali, avšak s pribúdajúcim vekom dieťatka zisťujete, že budete musieť nakúpiť mnoho ďalších vecí, bez ktorých sa nezaobíde. Jednou z najhlavnejších položiek je kúpa detského matracu, ktorý bude komfortný, ale dostatočne tvrdý, aby poskytoval detskému telu dôkladnú oporu počas celej noci. Možno aj vás The post Zdravý a pokojný spánok vášho dieťatka vďaka tomu správnemu matracu appeared first on detsky-nabytok.sk.

Ako šikovne zariadiť detskú izbu

23.04.2024 09:45 Účelom detskej izby je to, aby dieťa malo svoj priestor, kde môže príjemne tráviť čas, či už s priateľmi alebo osamote. Samozrejmosťou v detskej izbe je detský nábytok. Izba by ním však nemala byť preplnená, aby poskytovala dieťaťu dosť voľného priestoru na hru. Aký by mal byť teda detský nábytok, ktorý spĺňa účel, ale aj estetickú funkciu? The post Ako šikovne zariadiť detskú izbu appeared first on detsky-nabytok.sk.

Tipy a triky do izby pre dvojičky

23.04.2024 09:45 Narodenie dvojičiek je pre rodičov šťastná udalosť. Znamená dvojnásobnú radosť. No zároveň aj dvojnásobné výdavky. Pretože pre nových členov domácnosti je potrebné všetko nakúpiť dva krát. Nevynímajúc detský nábytok. Ako zariadiť izbu pre dvojčatá, ktoré už nespávajú s rodičmi, ale „vo svojom“? Dvojičky v spoločnej izbe Kým súrodenci v rozdielnom veku zväčša túžia po samostatných izbách, u dvojčiat to The post Tipy a triky do izby pre dvojičky appeared first on detsky-nabytok.sk.