Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Hliníkové dvere, ktoré získali German Design Award 2019

23.04.2024 04:31 Odborná porota German Design Award 2019 posudzovala 5400 prihlásených exponátov. Medzi nimi vo svojej kategórii zvíťazilo riešenie dymotesnosti a protipožiarnej ochrany dverí Schüco FireStop. „Tento systém je pozoruhodný svojou mimoriadnou všestrannosťou, a to aj počas používania. Skutočnosť, že technické prvky sú neviditeľne integrované do rámu, dverí prinášajú štýlový a inteligentný vzhľad. Perfektný produkt, v ktorom sa s Príspevok Hliníkové dvere, ktoré získali German Design Award 2019 zobrazený najskôr Hliníkové dvere.sk.

O rok možno už nekúpite ten istý profilový systém. Nebude vám to vadiť?

23.04.2024 04:31 Kúpa okien nie je len tak krátkodobou záležitosťou, ktorú dokážete vykonať behom jedného dňa. Treba si všímať množstvo parametrov, pričom medzi jeden z tých najdôležitejších patrí práve profilový systém. Koľko by mal mať komôr? Aké sklo je pre mňa najvhodnejšie? Kvalitný profilový systém na prvom mieste! Dôležitou veličinou je koeficient priepustnosti tepla okien, ktorý sa značí Príspevok O rok možno už nekúpite ten istý profilový systém. Nebude vám to vadiť? zobrazený najskôr Hliníkové dvere.sk.

Prečo si vybrať práve hliníkové dvere?

23.04.2024 04:31 Hliníkové dvere sú skvelým prvkom do vašej domácnosti, ktorých výhody spočívajú predovšetkým vo vysokej kvalite a pevnosti. Ich životnosť je skutočne veľmi dlhá a údržba je prakticky bezproblémová. Ide o vyššiu investíciu, ktorú si možno nie každý môže dovoliť, no ich vlastnosti vás môžu predsa len presvedčiť, že ide o jedno z najvhodnejších riešení aj do vašej domácnosti. Niečo viac Príspevok Prečo si vybrať práve hliníkové dvere? zobrazený najskôr Hliníkové dvere.sk.

Široké využitie hliníkových dverí

23.04.2024 04:31 V minulosti neboli hliníkové dvere obľúbené tak ako v dnešnej dobe. Vtedy sa využívali skôr v priemyselných či administratívnych budovách, no v súčasnosti si našli „svoje miesto“ i v rodinných domoch či bytoch. Ich výhody, ktoré spočívajú predovšetkým v pevnosti, konštrukcií, vysokej životnosti, bezpečnosti a takmer žiadnej údržbe už určite poznáte. Vedeli ste však, že hliníkové dvere majú i širšie využitie ako len Príspevok Široké využitie hliníkových dverí zobrazený najskôr Hliníkové dvere.sk.