Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Čo všetko treba vedieť o hliníkových oknách

23.04.2024 11:00 Okná a dvere nekupujeme každý rok, preto je dobré rozhodnúť sa správne a aj kvalitne. Ešte predtým, ako si ich dáte vyrobiť by ste mali vedieť o všetkom, čo vám trh ponúka. Keď moderne, tak s hliníkom Hliníkové okná a dvere sme ešte pred nejakým časom na Slovensku moc nepoznali, no za posledné roky sa stáva veľmi obľúbeným materiálom. The post Čo všetko treba vedieť o hliníkových oknách appeared first on hlinikoveokno.sk.

Pre človeka je dôležitý je dotyk s prírodou

23.04.2024 11:00 Výhľad a možnosť kedykoľvek vystúpiť z vnútorného do vonkajšieho priestoru a prírody. To sú dve na prvé počutie protichodné požiadavky pri stavbe domu. Vďaka moderným a nadčasovým posuvným systémom s veľkoplošným presklením sú však realizovateľné obe naraz. Významnú úlohu v súčasnej architektúre a interiérovom dizajne zohrávajú dva prvky: prirodzené slnečné svetlo a kontakt so živou prírodou. Vizuálny, ale aj reálny prístup do záhrady The post Pre človeka je dôležitý je dotyk s prírodou appeared first on hlinikoveokno.sk.

Porovnanie hliníkových a plastových okien. Ktoré sú lepšie?

23.04.2024 11:00 Samozrejme, že výber materiálu nových okien závisí od preferencií konkrétneho človeka. Záleží na tom, aké vlastnosti od okna vyžaduje, akému dizajnu dáva prednosť, či koľko je ochotný investovať. V nasledujúcich riadkoch sa však pozrieme na niektoré z vlastností okien aby sme zistili, ako sú na tom plastové a hliníkové okná. Možno to pomôže pri výbere nového okna aj The post Porovnanie hliníkových a plastových okien. Ktoré sú lepšie? appeared first on hlinikoveokno.sk.

Hliníkové okno. Aké sú jeho výhody?

23.04.2024 11:00 Vybrať si správne okná do svojej domácnosti môže byť naozaj náročná úloha. Je potrebné zamerať sa nielen na dizajn, ale najmä na vlastnosti rôznych dostupných materiálov, z ktorých sa okná vyrábajú. V súčasnosti sú čoraz populárnejšie hliníkové okná a hliníkové dvere. Aj vy uvažujete, že si práve hliníkové okno zaobstaráte? Toto sú jeho najväčšie výhody. Stabilita. Hliníkové The post Hliníkové okno. Aké sú jeho výhody? appeared first on hlinikoveokno.sk.