Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Hliníkové okno. Aké sú jeho výhody?

23.04.2024 11:00 Vybrať si správne okná do svojej domácnosti môže byť naozaj náročná úloha. Je potrebné zamerať sa nielen na dizajn, ale najmä na vlastnosti rôznych dostupných materiálov, z ktorých sa okná vyrábajú. V súčasnosti sú čoraz populárnejšie hliníkové okná a hliníkové dvere. Aj vy uvažujete, že si práve hliníkové okno zaobstaráte? Toto sú jeho najväčšie výhody. Stabilita. Hliníkové The post Hliníkové okno. Aké sú jeho výhody? appeared first on hlinikoveokno.sk.

Porovnanie hliníkových a plastových okien. Ktoré sú lepšie?

23.04.2024 11:00 Samozrejme, že výber materiálu nových okien závisí od preferencií konkrétneho človeka. Záleží na tom, aké vlastnosti od okna vyžaduje, akému dizajnu dáva prednosť, či koľko je ochotný investovať. V nasledujúcich riadkoch sa však pozrieme na niektoré z vlastností okien aby sme zistili, ako sú na tom plastové a hliníkové okná. Možno to pomôže pri výbere nového okna aj The post Porovnanie hliníkových a plastových okien. Ktoré sú lepšie? appeared first on hlinikoveokno.sk.

Pre človeka je dôležitý je dotyk s prírodou

23.04.2024 11:00 Výhľad a možnosť kedykoľvek vystúpiť z vnútorného do vonkajšieho priestoru a prírody. To sú dve na prvé počutie protichodné požiadavky pri stavbe domu. Vďaka moderným a nadčasovým posuvným systémom s veľkoplošným presklením sú však realizovateľné obe naraz. Významnú úlohu v súčasnej architektúre a interiérovom dizajne zohrávajú dva prvky: prirodzené slnečné svetlo a kontakt so živou prírodou. Vizuálny, ale aj reálny prístup do záhrady The post Pre človeka je dôležitý je dotyk s prírodou appeared first on hlinikoveokno.sk.

Čo všetko treba vedieť o hliníkových oknách

23.04.2024 11:00 Okná a dvere nekupujeme každý rok, preto je dobré rozhodnúť sa správne a aj kvalitne. Ešte predtým, ako si ich dáte vyrobiť by ste mali vedieť o všetkom, čo vám trh ponúka. Keď moderne, tak s hliníkom Hliníkové okná a dvere sme ešte pred nejakým časom na Slovensku moc nepoznali, no za posledné roky sa stáva veľmi obľúbeným materiálom. The post Čo všetko treba vedieť o hliníkových oknách appeared first on hlinikoveokno.sk.