Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Túžite po krásnej pleti? Prejdite na prírodnú kozmetiku

23.04.2024 04:35 Dávno odzvonilo časom, kedy sme považovali chemicky vyrábané kozmetické produkty plné syntetických látok za to najlepšie na trhu. Našťastie aj výrobcovia kozmetiky pochopili, že jedine pomocou prírody môžeme skutočne dosiahnuť  krásnu pleť, zdravú pokožku, silné vlasy a svieži vzhľad. Je na čase vymeniť syntetiku za prírodu a zoznámiť sa s výhodami prírodnej kozmetiky. Prírodná kozmetika a nádherná pleť, pokožka The post Túžite po krásnej pleti? Prejdite na prírodnú kozmetiku appeared first on kupel.sk.

Kúpeľ nôh dokáže zázraky. Aké problémy vyrieši?

23.04.2024 04:35 Dať si po ťažkom pracovnom dni kúpeľ nôh môže byť mimoriadne príjemné a upokojujúce. Vedeli ste však, že takýto kúpeľ môže mať aj ďalšie benefity pre vaše zdravie? Ak do vody pridáte zopár ingrediencií, môže kúpeľ nôh dokázať naozaj zázraky. Vyskúšajte to aj na sebe! Tipy na účinné kúpele nôh Kúpeľ nôh vás nielen zbaví únavy. The post Kúpeľ nôh dokáže zázraky. Aké problémy vyrieši? appeared first on kupel.sk.

Kúpeľ pri chrípke. Áno, či nie?

23.04.2024 04:35 Čo robíte, keď na vás „niečo lezie“? Pravdepodobne sa schováte pod teplú perinu, spravíte si čaj a snažíte sa znížiť telesnú teplotu. A určite vám ani len nezíde na um, že by ste si mohli dať kúpeľ. Pri tej predstave sa trasiete zimou a zababušíte sa ešte hlbšie do perín. No práve kúpeľ môže byť účinným spôsobom na The post Kúpeľ pri chrípke. Áno, či nie? appeared first on kupel.sk.