Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Viete, čo je to inlay a onlay?

23.04.2024 04:00 Sú situácie, kedy je nutné, napríklad po odstránení rozsiahleho zubného kazu, nahradiť časť chýbajúcej korunky. Je to stav, kedy nie je potrebný celý zubný implantát. Inlay a onlay sú výplne zubu vyrobené z rôznych materiálov od keramiky až po kov. Sú šetrné vzhľadom k ostatným zubným tkanivám a pôsobia veľmi prirodzene. Inlay Zubná výplň inlay Príspevok Viete, čo je to inlay a onlay? zobrazený najskôr Rýchla pomoc.sk.

Pekné zuby sú našou prvou vizitkou

23.04.2024 04:00 Pekný úsmev v minulosti symbolizoval mladosť a dobré zdravie. Málokto sa v zrelom veku mohol pochváliť kompletným a zdravým chrupom. Bežné bolo zuby trhať a ešte bežnejšie nahrádzať umelou protézou. Doba sa však mení a v zubnom lekárstve zaznamenala obrovský posun. Špeciálna dentálna hygiena, kvalifikovaní zubní lekári a denná starostlivosť o zuby má v súčasnosti potenciál vyčariť krásny úsmev každému. Nie však zadarmo. „Holywoodsky smiech“ Príspevok Pekné zuby sú našou prvou vizitkou zobrazený najskôr Rýchla pomoc.sk.

Rýchla pomoc pri vysokom krvnom tlaku

23.04.2024 04:00 Mávate občas vysoký krvný tlak? Často sa stáva, že nám krvný tlak stúpne pri rozčúlení, strachu, či mimoriadnej záťaži. Na jeho stúpanie však môže mať vplyv množstvo faktorov. Ako spoznáte, či máte vysoký krvný tlak a ako si v takýchto prípadoch pomôcť? Príznaky vysokého krvného tlaku Mnoho ľudí, ktorí majú problémy s vysoký krvným tlakom, o týchto problémoch ani Príspevok Rýchla pomoc pri vysokom krvnom tlaku zobrazený najskôr Rýchla pomoc.sk.

Čo robiť, ak ste svedkom dopravnej nehody?

23.04.2024 04:00 Dopravná nehoda je situácia, v ktorej sa môže ocitnúť každý človek. Či už ako samotná obeť – aktér nehody alebo len ako náhodný svedok. V každom prípade však treba vedieť, ako sa pri dopravnej nehode zachovať. Mnohí ľudia, ktorí to nevedia, narobia pri snahe o pomoc viac škody ako úžitku. Rýchla pomoc pri nehode Ak ste účastníkom dopravnej Príspevok Čo robiť, ak ste svedkom dopravnej nehody? zobrazený najskôr Rýchla pomoc.sk.