Rozšírené hľadanie
Sobota 25. Máj 2024 |
meniny má Urban
Dcéra slávneho speváka PORODILA: To, čo povedal jej otec pred pôrodom, ju NEPOTEŠÍ!

25.05.2024 15:45 Otcovia vedia niekedy poriadne "zavariť". Zo známeho speváka sa stal trojnásobný dedko no a pred celým svetom vyzradil o svojej dcére aj to, čo možno nemal! Čítané: (1)

Ďalšia výrazná ZMENA v televízii Markíza: Definitívny KONIEC relácie Na telo?!

25.05.2024 15:45 BRATISLAVA- Včera Slovensko obletela správa, že po 20 rokoch v Markíze definitívne končí moderátorská dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško. A zdá sa, že toto nie je jediná zmena, ktorá modro-žltú televíziu zastihla. Otáznik visí aj nad diskusnou reláciou Na telo. Príde jej definitívny koniec?! Čítané: (1)

Tajná svadba slávnej herečky: Áno povedala synovi hudobnej legendy!

25.05.2024 15:45 LOS ANGELES - Svoju lásku spečatili svadbou. Aj napriek mladému veku tvoria anglická herečka Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi veľmi známy pár. Detaily ich vzťahu si však nechávajú pre seba a verejnosť sa tak s odstupom jedného týždňa dozvedela, že si povedali svoje áno. Čítané: (1)

OSUDNÉ ROZHODNUTIE pár dní pred smrťou: Jan Kačer opustil nemocnicu... Lekári NESÚHLASILI!

25.05.2024 15:45 PRAHA - Včera Česko zasiahla smutná správa o úmrtí obľúbeného českého herca Jana Kačera . Toho pred skonom trápili nepríjemné zdravotné problémy - v motolskej nemocnici sa liečil na zápal pľúc. Pár dní pred smrťou sa však rozhodol podpísať reverz a odísť domov... Lekári nesúhlasili! Čítané: (1)

Danglov syn ušiel do zahraničia, on ho potrebuje doma: Zláka ho otcov rodinný podnik?!

25.05.2024 15:45 BRATISLAVA - Milovníci filmového umenia a zábavy, hudby či dobrej nálady zbystrite pozornosť. Na slovenskú scénu prichádza nový medzinárodný filmový festival June Film Fest , ktorý chce zaujať inovatívnym konceptom. A za všetkým je Dano Dangl. Čítané: (1)

Smutné výročie Dana Heribana : Dojemné slová vdovy Kamily... Mala som veľké šťastie!

25.05.2024 15:45 BRATISLAVA - Včera uplynul presne rok od nečakaného úmrtia obľúbeného slovenského herca Dana Heribana . Zomrel na zástavu srdca doma vo Svätom Jure. Zostali po ňom tri deti a manželka Kamila . Tá sa po dlhom čase opäť verejnosti prihovorila... Svojmu milovanému manželovi poslala odkaz do neba! Čítané: (1)

Nemravné svadobné oznámenie: Česká herečka sa musela pred mamou červenať!

25.05.2024 05:30 PRAHA - Hoci od čias Nemocnice na kraji města ju máme zafixovanú ako tú milú a slušnú, aj herečka Eliška Balzerová v mladosti vystrkovala rožky. Okrem iného sa to prejavilo aj pri svadobnom oznámení. Tam s budúcim manželom prepašovali intímnosť, pre ktorú sa potom pred svojou mamou červenala. Čítané: (1)

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Martina Schindlerová je opäť SAMA!

02.04.2024 21:45 BRATISLAVA - V poslednom období sa o Martine Schindlerovej hovorilo najmä v súvislosti so slovenskou hymnou, ktorú zaspievala na zápase hokejových mužstiev Slovan a Košice. Speváčka si vyslúžila lavínu obrovskej kritiky, no aktuálne sa ukázalo, že to bude zrejme to najmenej, čo ju teraz trápi. Krásna brunetka si totižto vraj v súkromí prešla pomerne náročným obdobím... Čítané: (1)