Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard

Každý si občas potrebuje poriadne oddýchnuť od práce. S tým vám pomôže poukážka UpRelax, vďaka ktorej sa do nej vrátite zrelaxovaný a plný energie.

Datum: 23.10.2022

5 dní v týždni rovnaký kolotoč. Raňajky, káva, práca, film alebo kniha, večera. Poznáte to? Pracovné tempo je náročné. Jeden zo spôsobov ako predchádzať vyhoreniu je kvalitný čas pre seba. Vďaka obľúbenému firemnému benefitu si môžete dopriať oddych tak, ako to máte najradšej.

Každý si občas potrebuje poriadne oddýchnuť od práce

Poukážka UpRelax platí v širokej sieti športových, relaxačných a kultúrnych zariadení na celom Slovensku. Ide o zamestnanecký benefit pre spokojnosť všetkých zamestnancov.

5 dôvodov, prečo je oddych dôležitý

Oddych zlepšuje imunitný systém. Znižuje riziko srdcovo cievnych ochorení. Podporuje duševné zdravie. Ak pravidelne oddychujete, zlepší sa celková kvalita vášho života. Ste schopní podať lepší výkon. V práci aj športe.

Naučte sa oddychovať

Bežne zamestnaný dospelý človek strávi prácou týždenne 40 hodín. Niekto si dokonca prácu nosí so sebou aj po konci pracovnej doby.

Ak sa spojí stres, prepracovanosť a nedostatok spánku, vaše zdravie je ohrozené. Každý si potrebuje občas od práce poriadne oddýchnuť.

Aby ste vyvážili čas strávený v práci, skúste si nájsť každý deň chvíľu na oddych. Poukážka UpRelax vám pomôže zrelaxovať aj počas pracovného týždňa

Zaraďte pravidelný relax do vášho plánu

Doba je rýchla. Sme neustále zahltení myšlienkami. Zoznamom vecí, ktoré je potrebné vybaviť.

Nielen dovolenku, aj pravidelný oddych je preto potrebné si plánovať. Aby ste naň nezabudli alebo aby práve nebolo dôležitejšie niečo iné ako vy sami.

Poukážka UpRelax platí na športoviskách, v kaviarňach, v záhradníctvach

Môžete ňou zaplatiť jazykový kurz, bežecké topánky, masáž... Je len na vás, aký relax preferujete. Vybrať si môžete zo širokej ponuky aktivít a produktov.

Prevádzky a obchody, v ktorých je poukážka UpRelax akceptovaná, sú označené nálepkou s logom UpRelax. Akceptačné miesta sú všade okolo vás.

Oddýchnutý zamestnanec podáva lepší výkon. Aké výhody to obnáša pre zamestnávateľa?

Zabezpečujte aktívnu a pasívnu regeneráciu vašich pracovníkov. Stimulujte vašich zamestnancov k lepším výkonom. Odmeňujte osobný prínos zamestnancov, pracovné výsledky či inovatívne riešenia. Rovnováha medzi prácou a osobným životom po práci je dôležitá.

Poukážka UpRelax motivuje zamestnancov, aby si dopriali oddych podľa vlastných predstáv. Nie je ohraničená len na športové aktivity, preto si vyberie naozaj každý.

Viac na www.up-dejeuner.sk

 

Čítané: 2339 x