Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia

Okno do logistického sveta - databáza TRANS.

Datum: 05.07.2010

Trans.eu ako najväčšia informačná platforma v strednej Európe s ponukami nákladov a vozidiel pomáha malým a stredným dopravcom v získavaní obchodných kontaktov na území celej Európy.

Po decembri 2007 sa spolu so vstupom do Schengenského priestoru otvorili hranice štátov starej „15”. Zrušenie colných kontrol dovolilo skrátiť dodacie lehoty. Pre mnohé firmy to bola výnimočná príležitosť k rozvinutiu svojej činnosti. Na druhej stránke však firmy podnikajúce v oblasti prepravy tovaru zo strednej a východnej Európy musia čeliť voľnej konkurencii v rámci Európskeho hospodárskeho priestoru a veľkým západným hráčom. Nie všetky spoločnosti budú schopné zvládnuť výzvy, aké im kladie spojená Európa. Šancu na zdržanie a vývoj sektora je špecializácia v úzkych odvetviach – doprave, skladovaniu alebo právnych službách. Zvyšovanie štandardov poskytovaných služieb a transfer západného know-how je možný predovšetkým rozširovaním portfólia o veľkých, západných obchodných partnerov. Špedičná databanka TRANS je najväčšia platforma v strednej Európe, na ktorej môžete získať nové kontakty on-line – jednoducho a rýchlo.

 

Paleta ponúk v oblasti autodopravy

 

Stredná a východná Európa je pre západných investorov atraktívnym miestom a to z dôvodu dynamického rozvoja a nízkych pracovných nákladov. Okrem toho v máji tohto roku uplynulo 5 ročné prechodné obdobie pre kabotážné prepravy. Dopravcovia zo Slovenska a aj z nových štátov EÚ môžu jazdiť v rámci malej kabotáže, ktorá je výsledkom zmluvy s EÚ. Európska dopravná databáza TRANS obsahujúca množstvo logistických firiem otvára užívateľom prístup k potenciálnym obchodným partnerom z celej EÚ. 24 hodín denne sa môžu kontaktovať s inými užívateľmi prostredníctvom bezplatného komunikátora. Dôležitým prvkom  používania internetovej databázy TRANS je možnosť priameho dohovoru cien a podmienok dodávok bez sprostredkovateľov. V Európskej dopravnej databáze má šancu na získanie atraktívnej ponuky každý užívateľ bez ohľadu  na jeho prestíž alebo veľkosť. Trvalý prísun ponúk je dôležitým prvkom pre správne fungovanie firiem ponúkajúcich medzinárodnú prepravu a iných spoločností, ktoré disponujú vlastným vozovým parkom. Racionalizácia preprav vďaka lepšiemu plánovaniu umožňuje znížiť finančné náklady v prevádzke logistických firiem.

Čítané: 693 x