Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Kúpte štvorkolku a zabaví sa celá rodina

Datum: 14.08.2023

Máte väčšie deti a hľadáte možnosti, ako sa zabaví celá rodina? Ak máte radi divokejšiu jazdu, odporúčame vyskúšať jazdu na štvorkolke.

Kúpte štvorkolku a zabaví sa celá rodina

V prípade, že bývate na dedine štvorkolka vás nielen zabaví, ale tiež pomôže. Prečo je štvorkolka tak zábavný stroj?

Prvý pokus dajte na dovolenke

Štvorkolky nie sú lacné, takže ak si nie ste istí či sa vám bude jazda na tomto stroji páčiť, skúste jazdu vyskúšať na dovolenke. Štvorkolky sa dajú požičať nielen v zahraničí. Aj na Slovensku je veľa požičovní, v blízkosti ktorých sa nachádzajú trate ideálne na jazdu so štvorkolkou. Samozrejme, že v zahraničí je jazda o niečo viac zaujímavá. Nové prostredie a k tomu hučiaci motor vás ohúria. Priam vrcholným zážitkom býva jazda so štvorkolkou v púšti. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek terén, zaručene sa nudiť nebudete.

Spojte kempovanie s jazdou

Štvorkolka je terénne vozidlo, takže sa hodí hlavne na jazdu v lese. Spojenie kempovania a jazdy na štvorkolke je to pravé orechové. Druhou možnosťou sú poľovačky. Robustnejšie a silné nákladné štvorkolky majú nakladaciu korbu, ktorá odnesie náradie i ulovenú zver. Vo veľmi neprístupnom teréne je štvorkolka jediný stroj zdolávajúci všetky nástrahy od kameňov až po výmole. Na jazdu s partnerkou alebo dieťaťom odporúčame kúpiť side by side štvorkolky can am. Sú priestranné, bezpečné a ich výkon je udivujúci.

Dobrým riešením je kúpa nájazdovej rampy a prívesného vozíka. Štvorkolku dokážete týmto spôsobom previesť na miesto určenia osobným vozidlom. Naložte na strechu stan alebo kúpte stan na strechu a vyberte sa na zaujímavé miesto, kde je povolená jazda s ATV. Spojenie kempovania a divokej jazdy je tipom na perfektnú dobrodružnú dovolenku.

Objavíte doposiaľ neobjavené

Najväčšou výhodou štvorkolky je práve jej schopnosť sa dostať tam, kde iné vozidlá nemajú šancu prekonať terén. Vďaka tomu objavíte doposiaľ neobjavené miesta a zákutia v lese. So štvorkolkou sa dá prejsť dokonca cez potok, čo je zábavná činnosť pre deti a aj pre vašu partnerku. Pre dobrodružné povahy je super vyskúšať aj bahnenie. Trochu sa ušpiníte, ale za ten pocit prekonania masy bahna to stojí.

Predpokladom maximálneho využitia štvorkolky je jej výber. Našim tipom je konfigurátor štvorkoliek. Na tomto odkaze https://www.brp-world.com/sk/sk/nakupne-nastroje/customise-your-own-off-road.html zopár klikmi vytvoríte štvorkolku, ktorá vám bude vyhotovovať.

 

 

Čítané: 2498 x