Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

MojAndroid.sk – komunitný portál o Androide

Datum: 30.08.2010

Pri výbere mobilného telefónu je jednou z najdôležitejších charakteristík operačný systém. V dnešnej dobe sú na trhu dostupné mobilné telefóny s rôznymi operačnými systémami. Najprogresívnejší je však len jeden z nich. Je to operačný systém Android vyvinutý spoločnosťou Google, ktorý má podľa expertov veľkú šancu stať sa najpoužívanejším operačným systémom využívaným v mobilných zariadeniach v budúcnosti.

Pri výbere mobilného telefónu je jednou z najdôležitejších charakteristík operačný systém. V dnešnej dobe sú na trhu dostupné mobilné telefóny s rôznymi operačnými systémami. Najprogresívnejší je však len jeden z nich. Je to operačný systém Android vyvinutý spoločnosťou Google, ktorý má podľa expertov veľkú šancu stať sa najpoužívanejším operačným systémom využívaným v mobilných zariadeniach v budúcnosti. Android spája výhody jeho konkurentov. Je to otvorená a bezpečná platforma s kvalitnými pracovnými a komunikačnými funkciami využiteľnými v každom biznise. Nezabúda sa ani na aplikácie a zábavu, pri čom sú k dispozícii na Android Markete. Ďalšou výhodou je veľký výber telefónov a ich výrobcov, pre ktorých je táto platforma otvorená.

Sony Ericson Xperia X10HTC desire

Na internete existuje niekoľko rôznych internetových stránok o tomto operačnom systéme, okolo ktorého sa začínajú na Slovensku a v Česku vytvárať rôzne Android komunity. Portál MojAndroid.sk však ako jediný skutočne podrobne spracováva tematiku operačného systému Android a ponúka všetky dôležité informácie o novinkách, nechýbajú podrobné recenzie telefónov s týmto operačným systémom a tiež ich exkluzívne porovnania s inými mobilnými telefónmi. Nechýbajú ani recenzie špičkových telefónov ako na príklad HTC Desire, HTC Legend, Samsung Galaxy S, Google Nexus One, Acer Liquid E, Sony Ericsson Xperia X10 a Xperia X10 mini a mini pro. To umožňuje užívateľom portálu MojAndroid.sk vybrať si pre nich vhodný telefón s OS Android.

Každým dňom pribúdajú nové recenzie a ďalšie aktuálne novinky zo sveta Androidu, o ktorých užívatelia môžu diskutovať v rámci Android komunity. Navyše na stránke MojAndroid.sk je možné využiť najväčšiu databázu aplikácii a hier pre Android na Slovensku, prečítať si tipy na Android aplikácie a testy rôznych zaujímavých hier. Na stránke sa pravidelne organizujú rôzne súťaže o púzdra pre telefóny a ďalšie zaujímavé ceny. Momentálne prebieha súťaž so spoločnosťou HTC o cyklistické tričká Team HTC Columbia.

Portál MojAndroid.sk má v budúcnosti víziu aj naďalej ponúkať aktuálne informácie, kvalitné recenzie a porovnania a zaujímavé aplikácie pre členov tejto Android komunity. Na tomto portáli je dnes sústredená najväčšia Android komunita na Slovensku s viac ako 180 fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook. MojAndroid.sk sa realizuje aj na sociálnej sieti Twitter, má vlastný YouTube kanál a RSS kanál, cez ktorý môžu užívatelia odoberať všetky aktuálne články.

Čítané: 525 x