Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

SLOVENSKÉ CUKROVARY deťom

Datum: 16.09.2010

Spoločnosť SLOVENSKÉ CUKROVARY sa v septembri zapojí do projektu spoločnosti Prosam "Family Pack".

 

Jedná sa o projekt cielený na deti predškolského veku, ktorý formou darčeka informuje deti a ich rodičov o užitočných novinkách. Balíček obsahuje produkty viacerých druhov ako sú sladkosti, hračky, cereálie, ekologické produkty a podobne. Deti si vo svojom balíčku môžu tento rok nájsť aj brožúrku s receptami, podľa ktorých si môžu za pomoci rodičov pripraviť jednoduché, no výživné recepty. Mačička Lisa a opičiak Tobi ich prevedú cukrovým kráľovstvom v ktorom vládne netradičný kráľ – Korunný cukor. Hravou formou sa tak deti dozvedia veľa užitočných informácii, zabaví ich omaľovánka a recepty zase podporia ich tvorivosť.

Našim cieľom je v prvom rade osloviť mladé rodiny s deťmi, naučiť ich používať rôzne druhy cukru, špeciálne určených do detských dezertov, či do nápojov.  Zároveň chceme podporiť mamičky, ktoré radi pečú, aby do tejto aktivity zapojili aj svoje ratolesti a pestovali v nich tradičné  hodnoty“, odpovedá na otázku čo bolo dôvodom zapojenia sa do projektu Martina Špilová, marketingová špecialistka Slovenských cukrovarov.

Balíčky Family pack budú jednorázovo rozdistribuované do škôlok v množstve 36 670 kusov vo vybraných mestách po celom Slovensku. 

www.cukrovary.sk

Čítané: 541 x