Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Promo akcie, kompletný servis pre klientov

Datum: 18.11.2010

Naša firma poskytuje kompletný servis „promo akce“. Naplánujeme Vám a zrealizujeme akýkoľvek typ akcie, vďaka ktorej oslovíte požadovanú cieľovú skupinu zákazníkov. Našou prioritou je jedinečnosť a originalita. Náš pracovný tím tvoria kreatívne osobnosti s dlhodobou praxou v danom odbore. Naše bohaté skúsenosti z desiatok zorganizovaných promo akcií sa odrážajú vo vysokej kvalite služieb. Predovšetkým poskytujeme rad služieb, ktoré sú spojené s účasťou na veľtrhoch a výstavách. Prenajímame promo stánky, stojany a výstavné steny. Na každú výstavu patria aj promotéri a hostesky, tie Vám zabezpečíme a dopravíme priamo do miesta konania kdekoľvek po celej Českej republike.

Pripravíme akúkoľvek promo akciu

Máme tiež skúsenosti s kompletnou prípravou firemných akcií alebo teambuildingov. Zostavíme celý program akcie a pripravíme raut. Menu pripravíme podľa požiadaviek zákazníka, privezieme hostesky aj profesionálnych barmanov. Tí môžu Vaše stretnutie spestriť neuveriteľnou barman a fire show. Do portfólia našich služieb patrí aj roadshow. Takáto „promo akce“ bude v našich rukách presne naplánovaná, pripravená a v konečnom dôsledku aj zrealizovaná. Samozrejmosťou je aj kompletná technická podpora. Súčasťou roadshow môžu byť aj ochutnávky alebo najrôznejšie spotrebiteľské súťaže.

Pozrite si referencie

Ak chcete mať predstavu o našich službách, pozrite si našu fotogalériu referencií. Promo akcie využili významné firmy ako sú Komerční banka a.s., Saxo Bank. či Profi-Lact. Pozrite sa na nami navrhnuté magnetické výstavné steny, neprehliadnuteľné roletové stojany a promo stánky s osobitým grafickým designom. Ak ešte nieste rozhodnutí, či využijete našich služieb, stačí vyplniť kontaktný formulár na našej webovej stránke. My sa s Vami v najbližších hodinách spojíme a dohodneme sa na možnom postupe tak, aby ste boli maximálne spokojní.

Čítané: 472 x