Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

BackLinks Genius naháňa strach vyhľadávačom a ich vývojárom

Datum: 20.06.2010

 „Jeden systém vládne všetkým“ mohla by sa parafrázovať známa formula. Vyhľadávače a ich vývojári teraz riešia veľký problém, ktorý nemajú šancu rozlúsknuť.

 Tým je systém na získavanie spätných odkazov BackLinks Genius, ktorý v sebe skĺbil to najhodnotnejšie, čo vyhľadávače posudzujú a čím určujú Vaše pozície vo vyhľadávačoch. Lebo pozície registrovaných inzerentov v BackLinks Genius raketovo stúpajú nahor a nemožno to zastaviť.

Kde urobili súdruhovia z vývojového oddelenia vyhľadávačov chybu?

Pozícia vo vyhľadávačoch je z 90 % ovplyvnená spätnými odkazmi, v ktorých algoritmus vyhľadávača ďalej posudzuje:

  • trvalosť spätných odkazov,
  • relevanciu, respektíve tematickosť spätných odkazov,
  • históriu domény,
  • začlenenie spätného odkazu do relevantného/tematického obsahu,
  • počet externých odkazov na stránke.

Tieto a ďalšie poznatky v sebe BackLinks Genius skĺbil a šíri sa po svete ako cunami. Vyhľadávače totiž nemajú šancu odkazy z tohto systému postihnúť za systémové získanie spätných odkazov, pretože nie sú nikde evidované. BackLinks Genius ich totiž rozmiestňuje v ohromnom množstve a akoby prirodzene, čo práve spôsobuje vyhľadávačom ten veľký problém.

Vyhľadávače sa nemôžu vyhnúť a dávajú body nahor

Vyhľadávače sa nemôžu vyhnúť spätným odkazom, ktoré má napríklad bloger v niektorom zo svojich článkov na tému úplne sa zhodujúcu relevanciou. Vyhľadávače takémuto spätnému odkazu jednoducho musia dať veľkú váhu, lebo nedokážu odhaliť, či ich tam bloger nedal sám, pretože o tom skutočne píše.

Bloger na tom samozrejme zarába peniaze a inzerenti takisto. Pretože takéto množstvo kvalitných spätných odkazov žiaden linkbuilder v tak krátkom čase nikdy nemá šancu získať. Geniálne, a pritom jednoduché riešenie, ktoré úplne mení pohľad na internetový marketing a firmy to samozrejme rýchlo zistili a zarábajú na tom.

Registrujte sa na BackLinks Genius a zostreľte konkurenciu vo výsledku hľadania ďaleko za seba.

Čítané: 754 x