Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Prepustite svojho linkbuildera a ušetríte

Datum: 22.06.2010

Pripadá Vám to ako nezmysel? Tak čítajte ďalej a rýchlo si zrátate, že linkbuilder je pre Vás iba drahým luxusom, ktorý stratil svoju budúcnosť.

 Najmä ak existuje až o 80 % lacnejšia možnosť získavania spätných odkazov a navyše špičkovej relevantnej kvality v už zaindexovanom textovom obsahu pomocou BackLinks Genius.

Linkbuilderov už nie je treba

Podobne ako továreň na obuv kedysi vzala prácu obuvníkom, aj BackLinks Genius bude mať obdobný dopad na linkbuilderov. BackLinks Genius úplne vyrieši Vaše potreby získavania spätných odkazov. A to či už máte maličké webové stránky, portál alebo gigantickú svetovú korporáciu.

Registrujte sa na BackLinks Genius, získate najlepšie spätné odkazy za minimálne náklady.

A ako?

Do tisícok webov a blogov so skutočným obsahom, ktorý už ich autori napísali, rozmiestni pre Vás BackLinks Genius automaticky a za pomoci umelej inteligencie Vaše spätné odkazy. Všetko na základe presnej relevancie, kvality a veku blogu i jeho článkov. Registrovaní blogeri s tým radi súhlasia, pretože dostanú zaplatené za to, čo už dávno urobili a stačí im oveľa menej než Vášmu zamestnanému linkbuilderovi.

Vy získate najlepšie možné spätné odkazy, ktoré vyhľadávače nemôžu detekovať ako nakúpené, či získané pomocou systémov, ani inak nie sú označované, napr. zoznamom blogov. Jednoducho ich musia zaindexovať a Vy raketovo poletíte vo vyhľadávačoch nahor. Odkazy sú trvalé a s maximálnym efektom. Výhody BackLinks Genius zrátané a podčiarknuté:

  • radikálne zníženie nákladov,
  • maximálny efekt a relevancia,
  • trvalá hodnota spätných odkazov,
  • veľké množstvo kvalitných spätných odkazov.

Rátajte s nami, koľko ušetríte…

Aj keby ste platili linkbuilderovi výplatu len 1.200,- Euro mesačne, pripočítajte si k tomu ďalších cca 400 Euro na jeho poplatkoch. To 1.600 Euro mesačne. A to v tom stále nie sú Vaše ďalšie náklady ako energia, káva vypitá zamestnancom a pod. V súhrne sa ľahko dostanete nad  2.000,- Euro za mesiac. Úspešnosť linkbuildera a relevantnosť ním získaných odkazov môže byť sporadická. BackLinks Genius Vám za tieto isté náklady rozmiestni cca 2 000 super kvalitných odkazov každý mesiac!

Ešte stále si myslíte, že platiť si linkbuildera má zmysel?

Prepustite svojho linkbuildera hneď a ušetríte tým až 2.000,- Euro mesačne, registrujte sa na BackLinks Genius.

Čítané: 759 x