Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

SMS mánia hýbe svetom SMS správ

Datum: 24.09.2010

Každý dnes hľadá všetky možnosti, ako ušetriť na výdavkoch v rodinnom rozpočte. Pri prezeraní účtu za telefón nejedného z nás chytajú mdloby. Osobitne naše ratolesti dokážu neustálym SMSkovaním navýšiť rodinné výdavky o nemalé čiastky. My máme pre Vás riešenie. Prostredníctvom SMSmánia môžete posielať SMS zdarma do všetkých mobilných sietí v Českej republike, konkrétne do sietí 02, Vodafone aj T-Mobile. Odteraz Vás SMS správa už nebude stáť ani korunu.

SMSmániaNie je posielanie SMS správ cez SMSmánia zložité? Naopak. K posielaniu SMS správ Vám stačí iba internetové pripojenie a registrácia na serveri SMSmánia. Môžete tak zadarmo odosielať SMSky maximálnej dĺžky 160 znakov absolútne neobmedzene. Ak teda máte veľa známych a kamarátov, s ktorými radi komunikujete prostredníctvom SMS, už sa nemusíte nijako obmedzovať a obávať sa faktúr za telefón.

Nová SMS brána Vám okrem posielania SMS správ zadarmo umožňuje aj nasledujúce služby: adresár, automatický podpis, archív a prehľad odoslaných SMS podľa jednotlivých mobilných operátorov. Na využitie týchto služieb zdarma potrebujete urobiť jediné – zaregistrovať sa na SMSmánia. Okrem spoľahlivého zasielania SMS do sietí O2, Vodafone a T-Mobile s doručenkou, vás čakajú aj súťaže o hodnotné ceny a ďalšie prekvapenia.

Ako bonus môžete zo stránky SMS mánia posielať SMS blahoželania k meninám a narodeninám. Môžete si vybrať z veľkého množstva pripravených textov. Teraz už nikdy na gratuláciu nezabudnete. Ak si chcete vylepšiť svoj telefón, objednajte si na SMSmánia nové zvuky zvonenia a najnovšie tapety do mobilu.

Vyskúšajte a staňte sa SMS maniakom na www.smsmania.cz už dnes!

Čítané: 823 x