Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Najlepšie extra hry na internete

Datum: 30.10.2010

Hrajte tie najlepšie hry na internete zabávajte se na extrahry.eu. Čakajú Vás tisícky hier, ktoré môžete hrať kedykoľvek a kdekoľvek, pretože všetky hry sú zadarmo a online. Hneď ako prvé môžete vyskúšať 3D hry, ktoré vás prekvapia veľmi reálnou grafikou. Ak si vyberiete jednu z hier v kategórii adventúry, budete plniť množstvo úloh a riešiť veľké záhady. Ten, ktorý uprednostňuje vzrušenie, zaiste siahne po jednej z hier v sekcii akčné hry alebo bojové hry. Najrôznejšie obliekačky a skrášľovačky nájdu mladé slečny v kategórii hry pre dievčatá. Chlapci majú naozaj veľký výber, špeciálne vybraté hry nájdu v kategóriách hry pre chlapcov, akčné hry a športové hry.

Ak máte naozaj silnú povahu a nebojíte sa krvavých scén, vyberte si niektorú z hier v kategórii brutálne hry. Pre milovníkov rulety, pokeru a hry Black Jack je najvhodnejšia kategória casino hry. Koho neuráža šteklivá a veselá erotika, môže si pozrieť hry zo sekcie erotické hry. Pohoršení nebudete, ale pekne sa pobavíte! Ak nemáte radi násilie v počítačových hrách a uprednostňujete logické myslenie, tak hlavolamy a logické hry budú pre Vás najvhodnejšie. Aj Vaše ratolesti môžu hrať krásne hry bez brutality a násilia. Stačí vybrať akúkoľvek on line hru zo sekcie hry pre deti. Kto je lepší, Vy alebo kamarát? To zistíte pri hraní hier z kategórie hry pre dvoch, alebo aj z časti pretekárske hry. Chodíte rád do krčmy na karty a stojí Vás to veľa peňazí? Teraz už nikde ísť nemusíte! Hrajte kartové hry proti počítaču pekne v teple domova.

Prišli ste unavení z práce, chcete len tak chvíľku relaxovať? Stačí otvoriť oddychové hry alebo sa zasmejte pri hrách v časti srandovné hry. Postrehové hry a skákacie hry vyskúšajú Váš postreh, skočte si napríklad do hry Bubble Bobble a hneď uvidíte, aký ste rýchly. Hráte radi šach a nemáte vhodného súpera? Stolné hry Vám umožnia hrať online proti počítaču. Ak sa chcete stať nesmrteľným hrdinom a zachrániť svet, vyberte si strategické hry. Deň si ukončite nekonečnou streľbou v jednej z hier z kategórie strieľacie hry.

Žiadna z hier Vás neoslovila?
Vyberte si niektorú z kategórie netreidené hry, sú tu stovky a stovky ďalších hier.

Čítané: 782 x