Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Tvorba loga je systém niekoľkých krokov

Datum: 09.11.2010

Mať dobre zapamätateľné logo, je základom marketingového úspechu Vašej firmy. Tvorba loga má svoje prísne pravidlá. Tu sa veľmi nevypláca amaterizmus. Logo musí byť jedinečné a musí mať svoj osobitný štýl. Iba skúsení odborníci s niekoľkoročnými praktickými skúsenosťami dokážu správne vycítiť podstatu Vašej firmy a preniesť ju do jednoduchého loga. Logo musí byť použiteľné prakticky na všetko: do médií, na tlačoviny, webové stránky, reklamné predmety ako aj na potlač vozov a na identifikáciu produktov firmy.

Ako postupujeme pri tvorbe loga?

Kladieme veľký dôraz na prípravu a presnú špecifikáciu zadania. Formou dotazníkov a osobnými rozhovormi s klientom chceme docieliť čo najpresnejšie zadanie, ktoré by čo najvierohodnejšie charakterizovalo danú spoločnosť, produkty a služby. Chceme aj špecifikovať Vašu cieľovú skupinu zákazníkov, konkurenčné firmy, chceme vymedziť odlišnosti a špecifiká Vašej firmy. Budeme sa s Vami baviť o farebnosti loga a o Vašich pocitoch. Na základe toho vytvoríme sériu ručne maľovaných skíc. Po konzultácii so zákazníkom vytvoríme systém možných symbolov loga a navrhneme typografiu. V konečnom dôsledku vytvoríme 3 varianty návrhov loga, z ktorých si zadávateľ vyberie finálnu verziu. Tým je tvorba loga ukončená.

Pozrite si referencie

Ak sa rozhodujete pre firmu, ktorej zadáte tvorbu loga Vašej spoločnosti, pozrite si referencie niektorých z nich. Lepšie si je výsledky úspešných návrhov pozrieť, ako o nich iba počuť. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás. Tvorba loga je systém niekoľkých krokov, ktoré si s Vami radi podrobne preberieme. Ušijeme Vám logo na mieru.

Čítané: 911 x