Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Kvalitné internetové obchody na mieru zákazníka

Datum: 15.11.2010

V dnešnej dobe online služieb sa žiadny kamenný obchod nezaobíde bez svojej elektronickej alternatívy – internetového obchodu. Vytvoriť e-shop, ktorý je vo vyhľadávačoch dobre viditeľný a v ktorom sa užívateľ bude ľahko orientovať, nie je záležitosť pre amatérov. Iba prosperujúce internetové obchody môžu zarábať. Základom úspechu je dôkladná príprava zadania a analýza cieľovej skupiny. Vytvorenie kvalitného internetového obchodu vyžaduje tím skúsených profesionálov.

Kroky pri tvorbe internetového obchodu

Pred samotnou realizáciu projektu zisťujeme od klienta čo najviac informácií o predávaných produktoch. Zajíma nás jeho predstava aj špeciálne požiadavky na e-shop. Potom nastupuje analýza, rozbor, dátová špecifikácia, navrhnutie sieťového modelu stránok, copywriting, grafické spracovanie a vytvorenie HTML/CSS šablón. Máme prehľad v najnovších webových technológiách a designových trendoch. Pri tvorbe grafického návrhu určíme farebnú škálu, ktorá upúta užívateľovu pozornosť. Na zhotovené CSS/HTML šabóny nasadíme webovú aplikáciu, ktorá obstará všetky funkcie internetového obchodu. Tradičnými prvkami e-shopu sú: nákupný košík, objednávka, výpis a triedenie tovaru, vyhľadávanie. Programujeme aj náročnejšie aplikácie, ktoré robia moderné internetové obchody užívateľsky priaznivé.

Kladieme dôraz na SEO optimalizáciu

Pri samotnej tvorbe internetových obchodov je potrebné brať do úvahy všetky prvky SEO optimalizácie. Vďaka správne zvoleným kľúčovým slovám a vhodne zvolenej štruktúre stránok dostaneme Váš obchod na prvé stránky internetových vyhľadávačov. Ak podporíme stránku kvalitným copywritingom, potom si zákazník Váš internetový obchod rýchlo a jednoducho nájde. Do stránok s kvalitnou SEO optimalizáciou je zbytočné investovať ďalšie nemalé prostriedky do reklamy na internetových portáloch, ktorá má iba krátkodobý účinok. Internetové obchody od nás sa v hustej pavučine webstránok nestratia.

Čítané: 730 x