Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Stránky zdarma Vás nebudú stáť ani cent

Datum: 26.11.2010

Chcete vytvoriť internetové stránky zdarma? Potrebujete iba jednoduchú internetovú prezentáciu pre Vašu firmu alebo občianske združenie? Uvažujete o osobných stránkach, ale nechcete investovať peniaze do samostatnej domény? Vytvorte si sami internetové stránky zadarmo! Stačí postupne vyplniť jednoduchý formulár kde si zadáte doménu internetovej stránky, vaše kontaktné informácie a základné informácie o stránke.

Potom si vyberiete moduly, ktoré chcete, aby Vaša stránka obsahovala. Každá stránka musí byť aj pekná na pohľad. Výberom z pripravených moderných šablón toho dosiahnete iba niekoľkými kliknutiami. Teraz už môžete začať vkladať texty, súbory na stiahnutie a tvoriť menu. Obrázky môžete vkladať do textov jednotlivo, alebo tvoriť rozsiahle fotogalérie. Samozrejmosťou stránky zdarma je fulltextové vyhľadávanie a kontaktný formulár.

Vytvorenie stánky zdarma je systém veľmi jednoduchých a intuitívnych krokov, ktoré zvládne aj webový administrátor – začiatočník. Naprogramovaný redakčný systém nezabúda aj na dôležité prvky SEO optimalizácie, takže takto vytvorené stránky najznámejšie vyhľadávače rozhodne nájdu. Stránky zadarmo majú aj tú výhodu, že si môžete kedykoľvek meniť obsah Vašich stránok bez toho, aby ste si museli platiť administrátora. Prevod textov do html kódu za Vás automaticky urobí prepracovaný wysiwyg editor. Stále ešte máte pochybnosti, či sa Vám oplatí vytvoriť si stránky zadarmo? Vyskúšajte stránky zdarma ihneď, veď vás to nebude stáť ani cent.

Čítané: 792 x