Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Ako zarobiť na blogovaní

Datum: 18.06.2010

Blogovanie je veľmi populárne a rozšírené medzi všetkými vekovými i záujmovými skupinami internetovej populácie. Mnohí z nás chcú týmto spôsobom prezentovať svetu svoje názory, vedomosti, pocity alebo dojmy. Spoločne tak každý deň vznikajú milióny stránok textov. 

Takýto obsah má nielen veľkú informatívnu hodnotu, no navyše sa zaoberá príťažlivými témami, ktoré komerčne upútajú mnoho firiem, webov či e-shopov.

Nejedného zaujímavého blogu si povšimli aj médiá či verejnosť, vďaka čomu vošiel do širokého povedomia. Z blogera sa stala razom celebrita. To už ale musí byť čosi mimoriadne, aby sa stal blog alebo bloger slávny. Možno sa o nič podobné ani nesnažíte, a napriek tomu píšete ďalej pre radosť či pre úzky okruh svojich čitateľov.

My však máme pre Vás oveľa reálnejšiu a konkrétnejšiu ponuku. Na svojom blogu môžete jednoducho zarobiť vďaka unikátnemu medzinárodnému projektu BackLinks Genius.

S blogom sa dá ľahko zarobiť

Jednoducho svoj obsah sprístupníte inzerentom na rozmiestnenie odkazov vo Vašich článkoch na webové stránky inzerentov. A za to budete finančne odmenení. Vaše články sa nijako nezmenia, len sa do nich automaticky podľa zhody kľúčových slov pridajú textové odkazy na internetové prezentácie inzerentov. Je to úplne unikátne a súčasne geniálne.

Symbióza bezpečnosti a zárobku

Ide o prevratný medzinárodný projekt, ktorý unikátnym spôsobom spája blogerov s inzerentmi, a tento fenomén sa svetom rúti ako lavína. Firmy a e-shopy potrebujú totiž na Internete zbierať odkazy vedúce na ich stránky a za to sú ochotní platiť. Pre nich nie je takmer nič lepšie, ako odkazy z relevantných textov a tie práve píšete Vy, alebo ste ich už dokonca napísali. Nemusíte sa obávať, že by sa Váš blog nejako znehodnotil, zmenil či by mohol byť infikovaný nejakými vírusmi. Váš blog sa tak razom stane ziskový a za Vašu zábavu Vám bude niekto dokonca ochotný zaplatiť.

Čítané: 818 x