Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ostatné

Oprava a výmena komponentov vysokozdvižných vozíkov

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Oprava a výmena komponentov vysokozdvižných vozíkov je dôležitým aspektom údržby pre zabezpečenie bezpečného a efektívneho prevádzkovania týchto zariadení. Vysokozdvižný vozík je často využívaný v skladoch, výrobných prevádzkach a distribučných centrách, vyžaduje pravidelnú údržbu a opravy na zabezpečenie jeho správneho fungovania a predĺženia životnosti. Výhody vysokozdvižných vozíkov Vysokozdvižný vozík, tiež známy aj ako vysokozdvižný vozík na Príspevok Oprava a výmena komponentov vysokozdvižných vozíkov zobrazený najskôr Staviteľ.sk. Čítané: (3)

Prečo je PDR revolučnou metódou opravy preliačin?

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Pri opravách poškodení na karosérii vozidla sa PDR stáva jednou z najvýhodnejších a najefektívnejších metód. Prináša rad výhod oproti tradičným spôsobom opravy… The post Prečo je PDR revolučnou metódou opravy preliačin? appeared first on Prenocuj.sk. Čítané: (3)

AURES Holdings lámal rekordy

Autozurnal.com 26.04.2024 08:15 Prevádzkovateľ siete AAA Auto a Mototechna, najväčší obchodník s ojazdenými a zánovnými vozidlami v strednej Európe predal za prvé 3 mesiace t. r. 26.000 áut, čo je o 11% viacej než vlani. Za rekordným odbytom vidí spoločnosť o... Čítané: (2)

Prečo si na svadbu objednať služby profesionálneho fotografa

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Počas príprav na svadbu je nutné zorganizovať a vybaviť veľa vecí. Okrem objednania sály, zabezpečenia cateringu a hudby je veľmi dôležitým krokom nájsť dobrého profesionálneho fotografa. Nenechajte nič na náhodu a už v predstihu si zistite referencie na fotografov vo vašom okolí. Tí najlepší bývajú rezervovaní mesiace vopred. Chcete nechať fotografovanie v rukách kamarátov alebo hobby fotografa? Presvedčíme vás, že Príspevok Prečo si na svadbu objednať služby profesionálneho fotografa zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín. Čítané: (2)

Ako vybrať dobrý jedálenský stôl

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Jedálenský stôl je centrálnym kusom nábytku v každej kuchyni či jedálni. Jeho výber môže ovplyvniť atmosféru a pohodlie počas stolovania a pri... The post Ako vybrať dobrý jedálenský stôl first appeared on Internetový magazín dt.sk. Čítané: (2)

Vplývajú Vianočné sviatky na vyťaženosť dopravcov?

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Vianočné sviatky sú prakticky najdôležitejším sviatkom väčšiny západného sveta a i v ostatných krajinách sa adventné obdobie považuje za pomerne rušné práve kvôli globálnemu trhu a obchodovaniu v reálnom čase. Z tohto dôvodu býva predovšetkým predvianočné obdobie čo sa týka nákladnej prepravy veľmi rušné a často sa dopyt i niekoľkonásobne zvyšuje. Počas vianočných sviatkov potom Príspevok Vplývajú Vianočné sviatky na vyťaženosť dopravcov? zobrazený najskôr Staviteľ.sk. Čítané: (2)

Štvorkolky a off road jazda

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Štvorkolky nie sú určené na jazdenie po cestách. Podľa zákona môžu síce po vozovkách a diaľniciach jazdiť, ak sú homologizované, ale pevná cesta im veľmi nesvedčí. Čítané: (2)

Prečo dokúpiť k štvorkolke snežné pásy

News.sk - magazíny 26.04.2024 03:45 Kedy je vidieť štvorkolky v lese a na cestách? Len počas leta. Je veľká škoda, že tieto skvelé stroje nevie alebo nechce veľa motoristov… The post Prečo dokúpiť k štvorkolke snežné pásy appeared first on Auto4x4.sk. Čítané: (2)

O titul Miss Argentina se bude ucházet 60letá soutěžící

Novinky.cz - Vztahy a sex 25.04.2024 23:00 Jednou ze soutěžících ucházejících se o letošní titul Miss Argentina je i šedesátiletá Alejandra Marisa Rodríguezová. V konkurenci mnohem mladších dívek se totiž stala letošní Miss Buenos Aires a postoupila do květnového finále, odkud vede cesta i na celosvětovou soutěž Miss Universe. Čítané: (2)

Škandál Daihatsu: Toyota z dcérskej spoločnosti vyhodila kompletné vedenie

Auto.pravda.sk 14.02.2024 12:15 V Daihatsu falšovali výsledky crashtestov a používali pri nich iné komponenty ako v sériových autách. Robili tak desiatky rokov. Čítané: (2)

Testujeme Husqvarnu Svartpilen 801, máte dotazy?

Motorkáři.cz 26.04.2024 17:32 Dnešní článek k zahraničnímu testování bude poměrně jednoduchý. O novince nám Husqvarna dala všechny důležité parametry a informace, které jsme zveřejnili v tomto článku. Nemá cenu vše znovu opakovat. Teď jde hlavně o to, jak se nový Svartpilen 801 projeví Čítané: (1)

Aleš "Cigy" Cikánek na tandemu s Vláďou: Jsem vícemistr všech dob nebezpečnej sobě i okolí

Motorkáři.cz 26.04.2024 17:32 Na červenou sedačku seriálu Na tandemu s Vláďou usedl svérázný Aleš Cigy Cikánek, který se považuje vícemistrem všech dob a sami si můžete poslechnou jeho příběh a cestu za řídítka motorek. Dneska ho nejvíc baví supermoto a už teď se těší na první záv Čítané: (1)

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

Pravda.sk - Sex a vzťahy 26.04.2024 17:31 Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť. Čítané: (1)

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

Pravda.sk - Sex a vzťahy 26.04.2024 17:31 Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny. Čítané: (1)

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

Pravda.sk - Sex a vzťahy 26.04.2024 17:31 Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene. Čítané: (1)