Rozšírené hľadanie
Sobota 25. Máj 2024 |
meniny má Urban
Kvíz: Uplynulý týždeň sme si pripomenuli Svetový deň včiel. Čo viete o tomto užitočnom hmyze?

25.05.2024 17:15 Slovenskí včelári tento deň nielen oslavujú, ale hlavne upozorňujú na riziká, ktoré ohrozujú včely a ďalšie opeľovače. The post Kvíz: Uplynulý týždeň sme si pripomenuli Svetový deň včiel. Čo viete o tomto užitočnom hmyze? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

PÍŠETE NÁM: Aké pravidlá platia na cyklotrase?

25.05.2024 17:15 Táto trasa je po celej dĺžke označená dopravnou značkou cestička pre cyklistov, a preto je určená hlavne cyklistom. The post PÍŠETE NÁM: Aké pravidlá platia na cyklotrase? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Soboťanke Petre Kovacs sa splnil sen. Navrhla kostýmy pre balet Slovenského národného divadla

24.05.2024 18:15 Jej kostým dotvára sugestívnosť a tajomnosť dueta, ktoré odkrýva zákutia ženskej duše. The post Soboťanke Petre Kovacs sa splnil sen. Navrhla kostýmy pre balet Slovenského národného divadla first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Po Yure zostala hala prázdna. Mesto ju prenajme iným spoločnostiam, ktoré prejavili záujem

24.05.2024 18:15 Prenájom nových priestorov v hnúšťanskom priemyselnom parku pre spoločnosť Versaco schválili poslanci mesta na májovom zasadnutí mestského zastupiteľstva. The post Po Yure zostala hala prázdna. Mesto ju prenajme iným spoločnostiam, ktoré prejavili záujem first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Prípravy na letnú sezónu v rekreačnej oblasti Kurinec - Zelená voda sú v plnom prúde

24.05.2024 18:15 Pred otvorením sezóny čaká Technické služby mesta Rimavská Sobota ešte veľa práce. The post Prípravy na letnú sezónu v rekreačnej oblasti Kurinec - Zelená voda sú v plnom prúde first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Druhá etapa modernizácie cesty a podujatie Dni mesta Hnúšťa obmedzia dopravu v centre

24.05.2024 18:15 V týchto dňoch sú cestné práce sústredené v centre mesta, kde je doprava riadená semaformi. The post Druhá etapa modernizácie cesty a podujatie Dni mesta Hnúšťa obmedzia dopravu v centre first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Do Fiľakova mieri investor z automobilového odvetvia. Vytvorí desiatky pracovných miest

24.05.2024 18:15 Spoločnosť Patak motors plánuje sériovo vyrábať štýlový mestský automobil v dizajne 30. rokov. The post Do Fiľakova mieri investor z automobilového odvetvia. Vytvorí desiatky pracovných miest first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Je dôležité, aby sme držali ako národ spoločne, povedal na besede v Rimavskej Sobote Jaroslav Naď

23.05.2024 19:45 V uplynulom týždni sa v priestoroch Čierneho Orla uskutočnila beseda s názvom Detektor lži. The post Je dôležité, aby sme držali ako národ spoločne, povedal na besede v Rimavskej Sobote Jaroslav Naď first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Ďalšia medailová žatva. Peter Vrábeľ bodoval na pretekoch v susedných Čechách

23.05.2024 19:45 Sobotský Sparťan počas uplynulého víkendu opäť štartoval na súťaži Spartan Race. The post Ďalšia medailová žatva. Peter Vrábeľ bodoval na pretekoch v susedných Čechách first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Charita Agape opäť prepláca kyslíkovú terapiu ťažko chorým deťom v regióne

23.05.2024 19:45 Terapiu plánujú preplatiť deťom, ktorým diagnostikovali autizmus, detskú mozgovú obrnu či ADHD. The post Charita Agape opäť prepláca kyslíkovú terapiu ťažko chorým deťom v regióne first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Milovníci strieborného plátna si už čoskoro môžu zasúťažiť vo filmovom kvíze

23.05.2024 19:45 Počas večera bude súťažiacich čakať 90 otázok rozdelených do troch kôl. The post Milovníci strieborného plátna si už čoskoro môžu zasúťažiť vo filmovom kvíze first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Ekocentrum v Kokave nad Rimavicou bude slúžiť verejnosti na popularizáciu života včiel

23.05.2024 19:45 Ekocentrum bude slúžiť tiež odbornej verejnosti. The post Ekocentrum v Kokave nad Rimavicou bude slúžiť verejnosti na popularizáciu života včiel first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Štyri časté chyby pri zariaďovaní kuchyne

22.05.2024 21:15 Zariaďovanie kuchyne dokáže byť poriadne náročnou úlohou. Je tu potrebné skĺbiť funkčnosť a dizajn a to vytvára priestor na chyby. Aby ste sa im mohli vyhnúť, prezradíme vám niektoré z tých najčastejších. Nelogické usporiadanie spotrebičov a ďalších súčastí kuchynskej linky Pre každodenné používanie kuchyne je extrémne dôležité jej usporiadanie. V rámci priestorových možností by ste The post Štyri časté chyby pri zariaďovaní kuchyne first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Primátor Rimavskej Soboty mal podľa našich informácií haváriu

22.05.2024 21:15 Účastníkom nehody bol údajne primátor Rimavskej Soboty Ján Šimko. The post Primátor Rimavskej Soboty mal podľa našich informácií haváriu first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)

Oživte si milostný život

22.05.2024 21:15 Oživte si milostný život K partnerskému vzťahu patrí aj sex. Aj keď niektorí ľudia podceňujú význam intímností medzi partnermi, sex má veľký vplyv na fungovanie vzťahu ako celku. Problémy v tejto „oblasti“ tak môžu mať vplyv na celý vzťah. A to znamená, že ich treba čo najskôr riešiť. Stereotyp ako problém The post Oživte si milostný život first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie. Čítané: (1)