Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Naša Wilka má už 4 mesiace, no túto vec by som jej nikdy neurobila. S obľúbenou známou mamou súhlasia aj odborníci

26.04.2024 16:00 Naša Wilka má už 4 mesiace, no túto vec by som jej nikdy neurobila. S obľúbenou známou mamou súhlasia aj odborníci. Známa slovenská herečka sa krátko pred štyridsiatymi narodeninami stala prvýkrát mamou. Spolu s partnerom Michalom Margušom sa im minulý rok pred Vianocami narodila dcérka Wilka Mária. Tá má dnes už za sebou ukončený štvrtý mesiac:

6 jasných zásad: Neurologička prezradila, čo robí, aby bol jej mozog v dobrej kondícii - riadi sa týmito pravidlami

26.04.2024 16:00 6 jasných zásad: Neurologička prezradila, čo robí, aby bol jej mozog v dobrej kondícii - riadi sa týmito pravidlami. Tak, ako nemôžeme úplne zabrániť starnutiu tela, nemôžeme uniknúť ani starnutiu mozgu. Keďže pomaly strácame zdravé bunky, mozog sa začína zmenšovať. Možno vás prekvapí, že tento proces sa začína už po tridsiatke. Po štyridsiatke už môžu byť zmeny viditeľné.

Hneváte sa na deti? To je v poriadku, viac ale záleží na tom, ako sa cez hnev prenesiete: Tu je 5 ideálnych spôsobov

26.04.2024 16:00 Hneváte sa na deti? To je v poriadku, viac ale záleží na tom, ako sa cez hnev prenesiete: Tu je 5 ideálnych spôsobov. Je úplne v poriadku hnevať sa. Či už hnev vyvolali vaše deti alebo manžel. Dôležitejšie ale je, ako s hnevom ďalej pracujete. Na tom záleží. V ceste za najlepšími spôsobmi, ako s hnevom pracovať, sa vás spýtame – poznáte svoje telo?

Odstrihol ju od matky: Za to je slávna herečka svojmu bývalému manželovi dodnes vďačná...

26.04.2024 16:00 Odstrihol ju od matky: Za to je slávna herečka svojmu bývalému manželovi dodnes vďačná.... Napriek tomu, že už je roky šťastná s niekým iným, na exmanžela má len pekné slová. Brooke Shields bola v rokoch 1997 až 1999 vydatá za bývalú tenisovú hviezdu Andreho Agassiho. V novom rozhovore hovorí o tom, prečo je dodnes vďačná za svoje nevydarené manželstvo.

Dnes oslavuje meniny Jaroslava, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

26.04.2024 16:00 Dnes oslavuje meniny Jaroslava, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Slávna herečka je svojmu bývalému manželovi dodnes vďačná, napriek tomu, že už je roky šťastná s niekým iným

26.04.2024 05:30 Slávna herečka je svojmu bývalému manželovi dodnes vďačná, napriek tomu, že už je roky šťastná s niekým iným. Brooke Shields bola v rokoch 1997 až 1999 vydatá za bývalú tenisovú hviezdu Andreho Agassiho. V novom rozhovore hovorí o tom, prečo je dodnes vďačná za svoje nevydarené manželstvo.

Bájky a známe príbehy s morálnym ponaučením, ktoré si všetci pamätáme z detstva - no poznať by ich malo aj každé naše dieťa

25.04.2024 19:00 Bájky a známe príbehy s morálnym ponaučením, ktoré si všetci pamätáme z detstva - no poznať by ich malo aj každé naše dieťa. Deti milujú príbehy. A príbehy nemusia byť len zábavnou súčasťou života s deťmi, ale môžeme prostredníctvom nich našim drobcom odovzdať aj rôzne dôležité odkazy.

Každý deň by sme si mali umývať len tieto 3 časti tela - hovoria lekári

25.04.2024 09:15 Každý deň by sme si mali umývať len tieto 3 časti tela - hovoria lekári. Každodenné umývanie, kúpanie a sprchovanie podľa vedcov a vedkýň môže spôsobiť viac škody ako úžitku. Napríklad viesť ku kožným ochoreniam, alebo zníženiu imunity. Úplne postačí venovať pozornosť len trom častiam tela.

Už to nie sú tie naše malé bábätká. Vychovávať tínedžerov naozaj nie je ľahké, priznáva úprimne známa herečka

25.04.2024 09:15 Už to nie sú tie naše malé bábätká. Vychovávať tínedžerov naozaj nie je ľahké, priznáva úprimne známa herečka. ,,A nikto nám nikdy nepovie, ako to máme robiť správne..."Obľúbená 51-ročná americká herečka Gwyneth Paltrow známa napríklad z filmu Iron Man je v súkromí mamou dvoch detí, dcéry Apple a syna Mosesa.

Majú ADHD, ADD alebo sú rozmaznané? 5 najčastejších mýtov o deťoch s poruchami pozornosti - z pohľadu odborníkov

25.04.2024 09:15 Majú ADHD, ADD alebo sú rozmaznané? 5 najčastejších mýtov o deťoch s poruchami pozornosti - z pohľadu odborníkov. Poruchy pozornosti sú momentálne veľmi rozšírenou diagnózou. Trápia nielen deti ale i mnohých dospelých, ktorým sú diagnostikované často až v dospelosti.

Dnes oslavuje meniny Marek, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

25.04.2024 09:15 Dnes oslavuje meniny Marek, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Vychovávať tínedžerov nie je ľahké a nikto nám nikdy nepovie, ako to máme robiť správne, priznáva známa herečka a dvojnásobná mama

24.04.2024 22:45 Vychovávať tínedžerov nie je ľahké a nikto nám nikdy nepovie, ako to máme robiť správne, priznáva známa herečka a dvojnásobná mama. Obľúbená 51-ročná americká herečka Gwyneth Paltrow známa napríklad z filmu Iron Man je v súkromí mamou dvoch detí, dcéry Apple a syna Mosesa.

Začínate s domácim vzdelávaním, alebo o tom uvažujete? Tu sa tento týždeň budú koncentrovať skúsenosti odborníkov aj slovenských mamičiek

24.04.2024 22:45 Začínate s domácim vzdelávaním, alebo o tom uvažujete? Tu sa tento týždeň budú koncentrovať skúsenosti odborníkov aj slovenských mamičiek. Zvládneme to? Čo na to potrebujem? S čím všetkým sa stretnem? Ako zabezpečím kvalitné vzdelanie pre svoje deti? Aké to má výhody, aké naopak nevýhody? Čo znamená kmeňová škola a portfóliové hodnotenie… Tieto a mnohé ďalšie otázky zodpovie už túto sobotu Konferencia domáceho vzdelávania.

Dojímavé vyznanie Vierke Ayisi, ktorá už čoskoro porodí svoje prvé dieťatko...

24.04.2024 12:00 Dojímavé vyznanie Vierke Ayisi, ktorá už čoskoro porodí svoje prvé dieťatko.... Čoskoro sa stane po prvýkrát mamou. Oslávila 35 rokov a tesne, pred pôrodom si splnila svoj dlhoročný sen!

Čo sa deje s dieťatkom, keď sa rodí cisárskym rezom? Čo všetko cíti, vysvetľujú lekári

24.04.2024 12:00 Čo sa deje s dieťatkom, keď sa rodí cisárskym rezom? Čo všetko cíti, vysvetľujú lekári. Tehotenstvo a najmä posledný mesiac je pre každú ženu a budúcu mamičku výnimočným obdobím. Najmä čo sa týka jeho konca a našich predstáv o tom, ako sa prvýkrát stretneme s naším bábätkom. Lenže niekedy nastane situácia, kedy je nevyhnutný cisársky rez. Čo znamená pre novorodenca? Vysvetľujú lekári.

Následujúci mesiac