Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Leňoch Garfield vyrazil na akčnú jazdu po slovenských kinách

07.05.2024 13:00 Leňoch Garfield vyrazil na akčnú jazdu po slovenských kinách. Na to, aký je frfľoš Garfield lenivý, vyrazil do slovenských kín na veľmi akčnú jazdu. Za prvý týždeň si jeho dobrodružstvá v kine pozrelo vyše 11 tisíc malých aj veľkých divákov! Tipujeme, že v najbližšej dobe sa najstrúhanejšou farbičkou stane oranžová. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Monika, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

07.05.2024 13:00 Dnes oslavuje meniny Monika, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Len 4ročné dievčatko sa udusilo párkom v rožku, záchranári vysvetľujú dve dôležité zásady

07.05.2024 02:45 Len 4ročné dievčatko sa udusilo párkom v rožku, záchranári vysvetľujú dve dôležité zásady. S dievčatkom pritom boli aj rodičia, aj ľudia, ktorí sa snažili pomôcť. Žiaľ, nepodarilo sa, Je preto dôležité, vedieť tieto dôležité zásady. O to viac, ak už ste rodičia a máte deti. Čítané: (1)

Našli ste sa v nich? Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú - dávajte si na ne pozor

07.05.2024 02:45 Našli ste sa v nich? Znaky rodičovského vyhorenia, ktoré sa prehliadajú - dávajte si na ne pozor. Vyhorenie sa netýka len práce, ale aj rodičovstva. Problém je, že negatívne zasahuje nielen vás, ale aj celú rodinu a vývoj detí. Čítané: (1)