Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Ako spoznať, že ste v detstve prekonali traumu? A ako z toho bludného kruhu von...

18.05.2024 21:00 Ako spoznať, že ste v detstve prekonali traumu? A ako z toho bludného kruhu von.... 7 znakov, že sa vaše vnútorné dieťa už začína uzdravovať. Každý z nás má v sebe vnútorné dieťa, ktoré riadi náš život viac, než si myslíme. Impulzivita, prehnané emócie, úzkosť, pochybnosti – telo si traumu z detstva pamätá cez pocity, nie spomienky. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Viola, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

18.05.2024 10:45 Dnes oslavuje meniny Viola, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Aj vaše batoľa neustále všetko rozhadzuje? Toto je dôvod, prečo by ste sa z toho mali tešiť

18.05.2024 10:45 Aj vaše batoľa neustále všetko rozhadzuje? Toto je dôvod, prečo by ste sa z toho mali tešiť. Kým upracete jeden koniec izby, vaše batoľa stíha rozhadzovať zásuvky v kuchyni. S vyhádzanými vecami sa ďalej nehrá, no už sa vrhá na skrinku s hrncami. Po čase vás to neskonale rozčuľuje. Načo to robí? Čítané: (1)

Pre Maiu už plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala úprimne naša obľúbená herečka

18.05.2024 10:45 Pre Maiu už plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala úprimne naša obľúbená herečka. Materstvo si užíva! Dcérka obľúbenej herečky oslávila už tretie narodeninky. ‚‚Ďakujem za najzmysluplnejšie tri roky môjho života," uviedla vo vyznaní pre Maiu jej mama a prezradila, čo ju naučilo materstvo... Čítané: (1)

Pre Maiu plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala Dominika Kavaschová úprimne

17.05.2024 23:30 Pre Maiu plánuje súrodenca: Chcem veľkú rodinu, priznala Dominika Kavaschová úprimne. Materstvo si užíva! Dcérka obľúbenej herečky oslávila už tretie narodeninky. ‚‚Ďakujem za najzmysluplnejšie tri roky môjho života," uviedla vo vyznaní pre Maiu jej mama a prezradila, čo ju naučilo materstvo... Čítané: (1)

Sandále pre každý typ: Týchto 5 modelov oceníte aj pri problémoch s nohami

17.05.2024 12:45 Sandále pre každý typ: Týchto 5 modelov oceníte aj pri problémoch s nohami. Prichádza čas, keď s radosťou vymeníme tenisky a poltopánky za sandále. Lenže nie sú sandále ako sandále! Ako si vybrať tie správne, ktoré nielenže doplnia váš šatník, ale budú zároveň vhodné pre rôzne aktivity? Čítané: (1)

Dieťa neprijali ani na jednu strednú školu: Čo ďalej?

17.05.2024 12:45 Dieťa neprijali ani na jednu strednú školu: Čo ďalej?. Deviataci majú za sebou aktuálne veľmi náročné obdobie prijímacích skúšok na stredné školy. Niektorí už s radosťou držia v rukách rozhodnutia o prijatí, iní také šťastie nemali. Čo ak vaše dieťa nikam neprijali? Ako podať odvolanie a čo robiť ďalej? Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Aneta, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

17.05.2024 12:45 Dnes oslavuje meniny Aneta, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Bude to chlapček alebo dievčatko? 13 babských spôsobov, ako hádať pohlavie bábätka v brušku

17.05.2024 12:45 Bude to chlapček alebo dievčatko? 13 babských spôsobov, ako hádať pohlavie bábätka v brušku. V stredoveku sa moč používal na veštenie. Veštci sľubovali, že tehotenstvo vedia určiť napríklad zo zmeny farby listov po kontakte so ženským močom. Alebo že moč je domovom malých bytostí. Oveľa presnejší boli starovekí Egypťania: jačmeňom a pšenicou určovali nielen tehotenstvo, ale aj pohlavie detí. Čítané: (1)

Vojvodkyňa prehovorila o svojom materstve: Vždy to bolo mojím snom, a som taká šťastná...

17.05.2024 02:30 Vojvodkyňa prehovorila o svojom materstve: Vždy to bolo mojím snom, a som taká šťastná.... Ako vníma svoju úlohu mamy a čo je pre ňu vov ýchove najdôležitejšie? Čítané: (1)

Ako by mali jesť naše deti? Pestro a pravidelne, tvrdí odborník

16.05.2024 16:15 Ako by mali jesť naše deti? Pestro a pravidelne, tvrdí odborník. Dnešné deti ovládajú moderné technológie aj cudzie jazyky. Mnohé si však z domu neodnášajú správne stravovacie návyky, a tak môžu mať problém sústrediť na školu, športovať či zdravo sa vyvíjať. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Svetozár, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

16.05.2024 16:15 Dnes oslavuje meniny Svetozár, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)

Aj bábätká i väčšie deti môžu trpieť nedostatkom železa: Aké sú príznaky a riziká?

16.05.2024 16:15 Aj bábätká i väčšie deti môžu trpieť nedostatkom železa: Aké sú príznaky a riziká?. Aké sú príznaky nedostatku železa u detí? Koľko železa majú deti prijať? Nedostatok železa u bábätiek a malých detí môže mať dlhodobý negatívny dopad na ich zdravie. Čítané: (1)

Nevzdávať sa, vytrvať, byť nezlomné: Rozprávky a filmy, ktoré dajú deťom cenné lekcie do života

16.05.2024 16:15 Nevzdávať sa, vytrvať, byť nezlomné: Rozprávky a filmy, ktoré dajú deťom cenné lekcie do života. Pozrite si s deťmi tieto filmy, ktoré ich naučia cenné lekcie do života. Čítané: (1)

Dnes oslavuje meniny Sofia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

15.05.2024 19:46 Dnes oslavuje meniny Sofia, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte? Čítané: (1)