Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Aké sú dobré príklady sily lásky?

06.05.2024 08:15 Major Or Maatuk, veliteľ brigády Givati izraelskej armády, bol smrteľne zranený protitankovou strelou v Gaze. V nemocnici ho museli uspať a napojiť na umelú pľúcnu ventiláciu. Potom sa ho lekári štyri dni pokúšali prebudiť, ale neúspešne. Jeho manželka nahrala ich malú dcéru Yael, ako hovorí, že svojho otca miluje a čaká, až sa prebudí, a túto nahrávku mu pustila do  Čítané: (1)

Za hrsť drobných…

06.05.2024 08:15 + Do hôr si neberiem ani zlatú retiazku, ani obrúčku. Čo ak mal Jánošík potomkov?! + Veštby budúcnosti sú iba zdokonalené formulácie strachu dávnych čias. + Potrebujem poškrabkať medzi lopatkami. Asi zájdem do najbližšieho nechtového štúdia. + Štatisticky je v kuchyniach najviac úrazov a to sa pri kŕmidle zakazuje útočiť! + Cenníky pripomínajú dejepis. Neustále sa  Čítané: (1)

Vyhadzujú milióny do vzduchu…

06.05.2024 08:15 V piatok 3.5.2024 o 11.00 hod. odovzdali signatári, z radov občianskej verejnosti, Generálnej prokuratúre SR podnet na preskúmanie, či sa organizátori a podporovatelia iniciatívy „Munícia pre Ukrajinu“ nedostávajú do rozporu s platnými zákonmi, najmä s Trestným zákonom. Okrem hodnotovej diskrepancie, keď M. Vašaryová, M. Hvorecký, Š. Hríb, M. Šimečka a ďalší  Čítané: (1)

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024 08:15 Áno, pri kúpe stavebnice, môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste  Čítané: (1)

U d a v a č i

06.05.2024 08:15  Čítané: (1)

Problém dezinformácií v slovenskom mediálnom priestore

06.05.2024 08:15 Problém dezinformácií v mediálnom priestore Slovenska je čoraz vypätejší. Skrytá informačno-psychologická vojna je už v plnom prúde a ohrozuje národnú bezpečnosť štátu. Spravodajské portály v Spojených štátoch amerických sú plné správ o nedávno zverejnenom vyšetrovaní činnosti deštruktívnej tajnej skupiny zameranej na podkopávanie  Čítané: (1)

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024 08:15 Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády. Čítané: (1)

Ariadna 6. – Choď a dívaj sa. . .

05.05.2024 22:30 Ak mlčím, neznamená to, že nemám čo povedať. A už vôbec to neznamená, že veci nevidím, Dnes vám prezradím jednu z vecí, ktoré naozaj sledujem. Tá kopa medveďov. Sú všade, aj tam, kde nikdy neboli. Prečo ich je odrazu tak veľa, keď minulý rok ešte takto všade nepobiehali? A je ich vôbec veľa? Prečo pobiehajú? Akým spôsobom možno medvede dohnať k tomu, aby  Čítané: (1)

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024 22:30 Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark  Čítané: (1)

Veľký reset globalistov z deep state čaká aj Slovensko, v podstate sa už zvolením Fica začal!

05.05.2024 22:30 Prečo to tajiť, som jeden z tých globalistov, čo ovládajú svet už desiatky storočí. „No, a čo, že som globalista? Mám sa za to azda hanbiť? Veď svetu musí niekto vládnuť, nie je možné, aby bol svet bez vlády. Veď aj Rusko má vládu, aj Čína má vládu, tak prečo by mal byť iba svet bez vlády?“ pýtam sa vás a isto, hádam, ste dosť múdri, aby  Čítané: (1)

Agi a včeličky

05.05.2024 22:30 „Dneska jsem opět venčil naši ještěrku u nás doma na zahrádce. Museli jsme dávat větší pozor.“ Agi vidí včeličkyopylují kytičky musím dávat pozorna ještěrku zvídavou býti její ochranou Agi vidí kytičkyradují se včeličky v poupátcích dnes živý rej Čítané: (1)

Ploty a Vstupné Brány

05.05.2024 22:30 Ploty a vstupné brány predstavujú nielen praktickú, ale aj estetickú súčasť Vášho domova. Či už preferujete kontakt so susedmi a vyberiete si priehľadný dizajn, alebo si prajete viac súkromia so solidným, nepriehľadným plotom, naša široká paleta produktov uspokojí všetky Vaše potreby. Ponúkame tiež ploty na mieru, ktoré sa dajú prispôsobiť podľa individuálnych  Čítané: (1)

Je Zem naozaj guľa?

05.05.2024 13:00 Na verejnosť ktosi vytiahol čosi o guľatosti našej rodnej planéty. A pánovi Lukášovi Machalovi ten ktosi prisudzuje tvrdenie, že Zem nie je guľatá. Kto je to ten ktosi? Nuž, médiá hlavného prúdu, takzvaný mainstream… Nechcem sa púšťať do diskusie ako pán Machala myslel svoje výroky. Aj keď si myslím, že išlo skôr o nešikovné prirovnania a o výzvu na  Čítané: (1)

Môj výstup na Schneeberg , najbližšiu dvojtisícovku k Bratislave)

05.05.2024 13:00 Ešte ako malý chlapec som niekedy videl za mimoriadne čistého ovzdušia na ceste z Bratislavy vzdialené zasnežené končiare Álp. Vtedy, v rokoch železnej opony ,sa mi zdali prakticky nedosiahnuteľné a nedúfal som, že ich raz budem môcť navštíviť. Časy sa však zmenili a tak som si po štyridsiatich rokoch spomenul na jeden zo svojich detských snov a rozhodol som sa  Čítané: (1)

5. mája 1950 zostali kláštory prázdne

05.05.2024 13:00 V apríli a máji 1950 komunisti likvidovali rehole a rády v Československu. Tisícky rehoľníkov a rehoľníčok zavreli do pracovných táborov a väzenia. Vyše 900 budov kláštorov ukradli, 40 rokov využívali a keď ich mali v r. 1990 vrátiť boli urazení a neochotní. Niečo o tom viem, mal som tieto reštitučné zákony na starosti vo Federálnej vláde ČSFR. Aj misionári  Čítané: (1)