Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
Chcela som dať nášmu vzťahu ešte šancu, presvedčila som ho na romantický pobyt: Neuveríte, čo sa na ňom stalo...

31.05.2024 15:15 Klementína chcela dať šancu svojmu dlhoročnému vzťahu, ktorý v poslednej dobe nikam neviedol. Cítila, že priateľ sa jej vzďaľuje, tak sa rozhodla vyskúšať romantický pobyt vo dvojici so všetkým, čo k tomu patrí. Dúfala, že znova nájdu tú vášeň, akú pociťovali na začiatku a budú môcť pokračovať ďalej.

Život v paláci sa v poslednom období v značnej miere zmenil: Čím všetkým si rodina Williama a Kate prechádza?

31.05.2024 15:15 Ochorenie princeznej Kate poznačilo život v paláci a v ovplyvnilo celú jej najbližšiu rodinu. Čo všetko sa zmenilo a ako to vnímajú deti prominentného páru?

Čas grilovania prichádza: Vdýchnite svojej terase nový look vďaka pár doplnkom a vytvorte idylický priestor na letné leňošenie

31.05.2024 15:15 Teplejšie dni nás čoraz viac lákajú von. Prichádza čas grilovania, posedení s priateľmi, preto je ideálne obdobie dať nový nádych aj svojej terase. Inšpirujte sa ako na to.

Lukáš Macháček fashion show: Majk Spirit a Mária ako hrdličky, manželka známeho hokejistu po šiestich deťoch vyzerá úžasne

31.05.2024 15:15 Historicky najväčšiu prehliadku českého dizajnéra Lukáša Macháčka si nenechali ujsť viaceré známe tváre, jeho klienti a blízky. Do priestorov Národného múzea vkročili elegantným spôsobom.

Ako bývajú známe Slovenky, Veronika Vágnerová: Mám rada minimalistický, ale pritom veľmi útulný priestor

31.05.2024 15:15 Krásna, úspešná modelka a podnikateľka Veronika Vágnerová má výborný vkus a aj preto nás zaujímalo, ako to u nej doma vyzerá. Pozriete sa spolu s nami, do jej štýlového bytu.

Daní ľudia sú extrémne majetnícki: Ak ich máte vo svojom živote, dajte si pozor na túto vec, inak budete trpieť

31.05.2024 15:15 Na prvý pohľad sa zdajú veľmi milí a príjemní, no pri nich prídete na to, že zdanie často klame. Kto sa prejavuje vo vzťahu až príliš majetnícky?

Ľudia narodení v týchto 4 znameniach sú najlepší vo všetkom: Do čohokoľvek sa pustia, to sa im aj podarí

30.05.2024 18:00 Všetko, na čo siahnu sa im podarí. Rovnako, čokoľvek si vysnívajú, tak to aj dosiahnu. Komu sa v živote skutočne darí?

Princezná Kate čaká na „zelenú od lekárov“, aby sa mohla vrátiť do verejnej služby: Jedna vec ju však aktuálne veľmi teší

30.05.2024 18:00 Aj keď sa princezná z Walesu naďalej lieči a zostáva mimo dohľadu verejnosti, netrpezlivo čaká na rozhodnutie lekárov, aby sa mohla vrátiť späť medzi ľudí. V posledných dňoch jej nadšenie dodáva aj správa, že jej kráľovská práca v podobe jedného projektu z jej raného detstva napreduje. O čo presne ide?

Trojica topánok, ktoré si treba v lete zaobstarať: Milujú ich Parížanky aj ženy v Miláne

30.05.2024 18:00 Tieto topánky sú tohtoročné summer must have. Ak ich ešte nemáte, je čas to zmeniť. Dokážete ich totiž skvele kombinovať!

Jeden z najlepších dizajnérov na česko-slovenskej scéne: Lukáš Macháček predstavil svoju historicky najväčšiu prehliadku

30.05.2024 18:00 Priestory Národného múzea zaplavili davy priaznivcov, ktorí sa nemohli dočkať historicky najväčšej prehliadky českého módneho návrhára Lukáša Macháčka powered by PERWOLL, PITCH BLACK DARKNESS.

Mária Kachútová Čírová má s dcérou výnimočný vzťah: Toto ju so Zoe spája a udržiava ich puto silnejšie

30.05.2024 18:00 Speváčka Mária Kachútová Čírová je trojnásobnou mamou a svoje deti miluje nadovšetko. No s dcérkou Zoe ju spája naozaj veľa spoločného. Čo robí ich puto takým pevným?

Koľko kávy môžete vypiť, aby ste neboli závislý a nemali problémy? Gény do veľkej miery určia, ako vieme spracovať kofeín

30.05.2024 18:00 Medzi najobľúbenejšími nápojmi sa na predných priečkach drží káva. 80% ľudí na svete pije kávu. Je obľúbená pre svoje stimulačné účinky na centrálny nervový systém. Pitie kávy je obvykle neškodným zvykom. Pokiaľ to však s kávou preháňate, môžete si na ňu vybudovať závislosť.

Zaži energiu leta a farieb. Nová limitka IQOS ILUMA Neon Purple v predaji už čoskoro

30.05.2024 18:00 IQOS ILUMA Neon Purple predstavuje originálny dizajn, ktorý potvrdzuje aj prestížna dizajnérska cena Red Dot. Novinka pre dospelé fajčiarky, ktoré milujú štýlové prevedenie a neboja sa farieb, bude v predaji len pár dní a k dispozícii bude len obmedzený počet kusov.

Pre malých aj veľkých objaviteľov: Poďte s nami po stopách našich pokladov

30.05.2024 18:00 Slovensko čarovné, ukrývaš v sebe toľko klenotov. Hrady aj zámky, hory či lesy, minerálne pramene aj vzácne pamiatky, len škoda, že mnohé z nich nepoznáme. Ako to napraviť? Vydajte sa na objavnú cestu za najkrajšími pokladmi našej domoviny. Pozýva Kaufland Detský festival, s ktorým vás čaká leto plné zábavy.

Nechala som sa priateľkami presvedčiť, že môj sexuálny život s manželom nestojí za nič: Potom ma môj muž priviedol k rozumu

29.05.2024 20:16 Hoci si Laura s priateľkami rada podiskutovala o všeličom, téma intimity v manželstve by mala ostať medzi manželmi. Toho sa držala, až na jedenkrát, kedy toto svoje pravidlo porušila a priateľky ju presvedčili o niečom, čo napokon nebola pravda. Našťastie sa vďaka slovám manžela spamätala a uvedomila si podstatu.