Rozšírené hľadanie
Nedeľa 16. Jún 2024 |
meniny má Blanka
Existuje ideálne vozidlo do lesa i na farmu?

23.02.2024 01:00 Pre farmárov či poľovníkov sú terénne vozidlá nevyhnutným pomocníkom. Možno si kladiete otázku, či existuje ideálne vozidlo, ktoré rovnako dobre zvládne lesný terén a prácu na farme. S istotou môžete potvrdiť, že existuje. Ide o štvorkolku, a to konkrétne UTV t.j. nákladný model. Čo je to nákladná UTV štvorkolka? Nákladná UTV štvorkolka je robustné a výkonné terénne vozidlo, ktoré ... Príspevok Existuje ideálne vozidlo do lesa i na farmu? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Čo nerobiť ak vás trápi akné?

19.02.2024 16:30 Akné je kožné ochorenie, s ktorým má osobnú skúsenosť takmer každý. Keďže pri tomto ochorení zohrávajú dôležitú úlohu hormóny súvisí s obdobím puberty a dospievania. Neraz ale dokáže potrápiť aj v dospelom veku. V snahe zbaviť sa akné čo najskôr robíme všetko možné a neraz to vedie aj k zhoršeniu ochorenia. Čomu sa pri problémoch s akné vyhnúť? Striedanie kozmetických produktov Nezabral vám ... Príspevok Čo nerobiť ak vás trápi akné? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Formy na betón – spôsob, ako si doma vyrobiť úchvatnú dlažbu

08.02.2024 01:30 Dlažba okolo domu je nevyhnutnou súčasťou každého domova. Môže byť vo forme chodníka, príjazdovej cesty, prípadne na terase. Je dôležitým prvkom, ktorý má estetické, ale aj praktické vlastnosti. Riešenie problému s dlažbou však rozhodne nie je lacné. Ide o pomerne nákladnú záležitosť, ktorá si vyžaduje aj množstvo času a energie. Našťastie však v dnešnej dobe existujú inovatívne riešenia, ktoré ... Príspevok Formy na betón – spôsob, ako si doma vyrobiť úchvatnú dlažbu zobrazený najskôr Pisem.sk.

Bolí vás krčná chrbtica? Kúpte si masážny prístroj na krk

05.02.2024 22:15 Krčná chrbtica je po celý deň namáhaná, či už kvôli sedavému zamestnaniu, stresu, nevhodnej posteľnej výbave, alebo nesprávnemu držaniu tela. Bolesť v tejto oblasti môže byť veľmi nepríjemná a ovplyvňovať kvalitu života. Ako sa zbaviť bolesti krčnej chrbtice? Jednou z možností je kúpiť si masážny prístroj na krk, ktorý vám pomôže uvoľniť napäté svaly, zlepšiť ... Príspevok Bolí vás krčná chrbtica? Kúpte si masážny prístroj na krk zobrazený najskôr Pisem.sk.