Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Ako prilákať motýle do vašej záhradky

22.04.2024 07:15  O tom, aké dôležité je prilákať hmyz do vašej záhrady, aby vám všetko pekne kvitlo, sme si už písali. Hmyzie hotely si môžete zakúpiť v každom hobbymarkete, alebo sa ho môžete pokúsiť vyrobiť, keď budete mať s deťmi voľné popoludnie, ale nebudete sa chcieť púšťať do náročnejšieho záhradného projektu ... Čítané: (3)

Chodníky môžu byť dokonalou okrasou záhrady, máte ich čisté?

20.05.2024 01:00  Okolo domu nemáme len zatrávnenú plochu, ale aj dláždené plochy, ako sú chodníky na terasu, k záhradnému domčeku a samozrejme aj príjazdovú cestu k domu, ku garáži alebo plochu na parkovanie auta a podobne. Dláždených plôch je celkom veľa, a pokiaľ chcete mať prostredie okolo domu príjemné, tak by s ... Čítané: (1)

Naučte deti láske k prírode pomocou spoločného zahradničenia

20.05.2024 01:00  Deti sa učia napodobňovaním, cez prázdniny sa často nudia a vám by sa iste pomocná ruka pri záhradkárčení hodila, že? Spojte príjemné s užitočným a naučte vaše deti starať sa o záhradku! Vymyslite spoločný projekt, vymedzte im záhon, nechajte ich s malou krhličkou polievať! Záhradkárčenie dá dieťa ... Čítané: (1)

Viete, ktoré veci nemajú vo vašej chladničke čo robiť?

20.05.2024 01:00  Upratovanie chladničky je čas od času nutnosťou. Ani nie tak z estetického hľadiska, ale preto, že potraviny po záruke môžu ohroziť vaše zdravie. Nebudeme sa baviť o tom, akým prípravkom vašu chladničku vyčistíte najlepšie, ale poďme sa zamerať na veci, ktoré do nej nepatria. Tiež keď máte večer c ... Čítané: (1)

Ako správne vybrať uteráky a osušky

20.05.2024 01:00  Bez uterákov a osušiek sa skrátka bežný človek nezaobíde Ale ako vybrať tie správne? Od tohto typu produktu vyžadujeme maximálnu funkčnosť, komfort a v neposlednom rade tiež pekný dizajn. V tomto článku si preberieme všetky tieto body a poradíme vám, ako vybrať ten správny uterák a osušku. Na čo sa ... Čítané: (1)

Veľká noc u nás - aké sú najčastejšie zvyky a tradície?

20.05.2024 01:00  Veľká noc je jedným z najvýznamnejších kresťanských sviatkov – a to nielen na Slovensku. Rovnako ako Vianoce, je Veľká noc plná tradičných zvykov a obyčajov, ktoré sú dodržiavané po stáročia. Tento sviatok oslavuje obnovenie života a príchod jari, a preto sú spojené s mnohými zaujímavými tradíciami. ... Čítané: (1)

Ako ušetriť v domácnosti za elektrinu

20.05.2024 01:00  Všetko nám v poslednom čase zdražuje a nie je tomu inak pri elektrickej energii. Ak premýšľate práve nad tým, ako doma elektrinou šetriť a desí vás vyúčtovanie za elektrickú energiu, čítate správny článok. Poradíme vám totiž, ako minimalizovať platby za elektrinu. Pokiaľ nepatríte k šťastlivcom, k ... Čítané: (1)

Magická nanohubka – už ste ju doma vyskúšali?

20.05.2024 01:00  Magický zmizík, nanohubka, zázračná huba – to je len niekoľko názvov, pod ktorými kúpime bielu obdĺžnikovú špongiu, ktorá nám uľahčí denné upratovanie domácnosti. Výhodou čistiacej nano huby je to, že neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie, jej účinok funguje na princípe, že naruší nečistoty a jej ... Čítané: (1)

Prečo sú vyvýšené záhony tak obľúbené?

20.05.2024 01:00  Iste ste si všimli, že internet je plný návodov na výrobu vyvýšených záhonov. V posledných dvoch rokoch je to veľmi obľúbený trend nielen u majiteľov malých záhradiek, ale aj u skúsených záhradníkov. A má to svoje neodiskutovateľné výhody. Ak ste nikdy nepestovali kvety, alebo zeleninu vo vyvýšených ... Čítané: (1)

Na veľkosti v posteli skutočne záleží. Prečo nás lákajú väčšie rozmery?

20.05.2024 01:00  Väčšie rozmery v posteli sú dôležité pre každého z nás. Oveľa viac si na prekvapenie dokonca v tomto smere doprajú muži, pretože ide o dôležitý faktor, ktorý vplýva na rozpoloženie nášho tela a jeho príjemné pocity. Nejde však o rozmery telesné, ale veľkosť lôžka, na ktorom spíme. Výber správnej ... Čítané: (1)

5 tipov, vďaka ktorým nájdete tekutému odpadu z domácnosti najlepšie miesto

20.05.2024 01:00  Ročné vyúčtovanie nájomného býva momentom, kedy si asi najviac uvedomujeme, koľko drahej pitnej vody zbytočne skončí v kanalizácii. Žumpa je naopak zariadením, pomocou ktorého sa v tomto smere kontrolujeme o niečo lepšie, pretože čím viac vody minieme, tým častejšie musíme tento autonómny systém nec ... Čítané: (1)

Matrac a zdravie chrbta idú ruka v ruke dohromady. Neničíte si oboje?

19.05.2024 04:15  O tom, že matrac, na ktorom spíte, priamo ovplyvňuje zdravie vášho pohybového aparátu a dokonca aj vašu náladu hneď ráno, boli napísané stovky článkov. Takže už viete, že musíte mať kvalitný rošt a matrac, aby ste si neničili svoj chrbát, ale viete, ako zaobchádzať s matracom, aby vám dlho vydržal ... Čítané: (1)

Záhradkárčíte? Vyhnite sa začiatočníckym chybám

19.05.2024 04:15  Záhradkárčenie je opäť čím ďalej obľúbenejším koníčkom. Skôr než si vyhrniete rukávy a pustíte sa do práce, prečítajte si náš článok, ktorý vám poradí, akým začiatočníckym chybám sa vyhnúť, aby ste si skôr prácu neprirobili, alebo samou horlivou starostlivosťou o rastliny neprišli. Záhradkárčenie ... Čítané: (1)

Viete, na čo použiť valček na chlpy?

19.05.2024 04:15  Ak máte chlpatého domáceho maznáčika, je valček na odchlpenie oblečenia vašim každodenným spoločníkom. Vedeli ste, že tento obyčajný valček má viacero spôsobov použitia? Čo majú spoločné chlpy, omrvinky a prach? Sú to malé častice, ktoré sa nedajú poriadne pozametať a pozbierať. A práve s nimi vám ... Čítané: (1)

Ako pripraviť záhradu na leto

19.05.2024 04:15  Jar máme v plnom prúde a je najvyšší čas sa postarať o záhradu tak, aby v lete bolo všetko hotové a my sme sa na záhradu chodili len slniť, kúpať v bazéne a odpočívať. Pýtate sa, ako pripraviť záhradu na leto? Nebojte sa, ak nie ste profesionálnym záhradníkom, vďaka našim tipom budete mať záhradu ... Čítané: (1)