Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
TENTO trik udrží tvoje nohy v teple aj v tých najväčších mrazoch!

04.05.2024 17:00 Priaznivcov prechádzok a túr neodradí žiadny výkyv počasia. Jednoducho si navlečú svoju obľúbenú turistickú obuv a hor sa do sveta. V teplejších mesiacoch s tým zvyčajne nebývajú problémy, vyskytnúť sa však môžu s príchodom zimy. Chladné počasie si totižto vyberá svoju daň a často si to odnesú chodidlá. Ako poznamenal pán z priloženého videa, máločo Príspevok TENTO trik udrží tvoje nohy v teple aj v tých najväčších mrazoch! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

Najromantickejšia reklama, ktorá ľudí viac dojíma, než núti si niečo kúpiť!

04.05.2024 17:00 Poznáme viacero druhov reklám. Medzi tie najznámejšie patria napríklad tie, ktoré sa šikovným a hravým sloganom snažia presvedčiť potenciálnych zákazníkov ku kúpe výrobku. A potom tu je aj kategória, ktorá priam až útočí na city divákov, a výrobok či služba si tak dojatých ľudí získa cez srdce. Práve z tejto druhej kategórie je aj reklama Príspevok Najromantickejšia reklama, ktorá ľudí viac dojíma, než núti si niečo kúpiť! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

Automechanici oživili slávne renesančné maľby a ľudia si ich fotky zamilovali!

04.05.2024 17:00 Fotografia je umenie s nespočetným množstvom rôznych námetov na stvárnenie. Prezeranie náhodných fotografii na internete by zabralo celé stáročia a aj tak by človek neobjavil všetko. Aj v tom spočíva krása tohto remesla, v jeho neuveriteľnej flexibilite, čo sa zvečnených objektov týka. Americký fotograf Freddy Fabris prišiel s naozaj originálnym a riadne vtipným nápadom. Sám Príspevok Automechanici oživili slávne renesančné maľby a ľudia si ich fotky zamilovali! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

Chovateľ sobov svojim spevom očaril porotu švédskeho Talentu. Dojímavé!

04.05.2024 17:00 Každý, kto si aspoň raz za čas pozrie nejakú talentovú šou vie, že občas súťažia aj jedinci, ktorí na prvý pohľad vyzerajú… kuriózne. A potom odrazu predvedú čo vedia a celá sála buráca obdivom. Nejedná sa o nič zvláštne ani v našich končinách, známejšie sú však asi prípady zo zahraničia. Napríklad vo švédskej talentovej šou Príspevok Chovateľ sobov svojim spevom očaril porotu švédskeho Talentu. Dojímavé! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

Novomanželia si počas fotenia mali dať bozk. Prekazila im to malá družička!

04.05.2024 17:00 Hovorí vám niečo cudzí termín photo-bombing? Predpokladáme že áno, väčšina ľudí vie, že ide o úmyselné „prekazenie“ fotografie niekomu. Takýto „photobomber“ na seba jednoducho strhne pozornosť a ten , čo malo byť ústredným prvkom fotografie, tak chtiac či nechtiac padá do úzadia. A takýmto hitom fotografie sa neúmyselne stala aj Príspevok Novomanželia si počas fotenia mali dať bozk. Prekazila im to malá družička! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

TOTO je slávny japonský spôsob, ako schudnúť a zlepšiť si držanie tela. Stačí ti 5 minút a uterák!

18.04.2024 04:46 Zaručených spôsobov ako schudnúť sa na internete povaľujú tisícky. Niektoré zaberajú viac, niektoré menej, niektoré vôbec. Každý si musí nájsť tú svoju cestu k vysnívanému telu, nanešťastie neexistuje univerzálny recept pre všetkých. My vám predstavíme jeden, ktorý prišiel až z ďalekého Japonska. Jeho „autorkou“ je miestna doktorka Toshiki Fukutsudzi, ktorá sa však pôvodne snažila prísť Príspevok TOTO je slávny japonský spôsob, ako schudnúť a zlepšiť si držanie tela. Stačí ti 5 minút a uterák! zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)

Oči zvierat z mikroskopickej blízkosti Ti ukážu skutočnú krásu a rozmanitosť zvieracieho oka

18.04.2024 04:46 Už sme vám spomínali pána Manvelyana, arménskeho fotografa, ktorý nafotil snímky ľudského oka z absolútnej blízkosti. Išlo o fantastické zábery, pripomnínajúce obrazy z iných galaxii. Čím iným teda môže nadviazať na svoj predošlý projekt, ako makro fotografiami očí zvieracích – v galérii s názvom Animal Eyes. Zadívajte sa do okien duše našich zvieracích priateľov bez Príspevok Oči zvierat z mikroskopickej blízkosti Ti ukážu skutočnú krásu a rozmanitosť zvieracieho oka zobrazený najskôr popularne.sk. Čítané: (1)