Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
Recenzia: Infinix Note 40 Pro

02.06.2024 22:15 Otestovali sme pomerne dobre vybavený smartfón značky Infinix. Tá sa chce presadiť v segmente mobilných telefónov, kde je pomerne veľká konkurencia. Stávkou na istotu je predaj cenovo dostupných produktov s čo najlepším pomerom cena/výkon. To sa výrobcovi darí s jeho najnovším modelom Note 40 Pro. Výrobca sa nebojí ísť proti prúdu a snaží sa ponúknuť zákazníkom to najlepšie. The post Recenzia: Infinix Note 40 Pro appeared first on DigitalPortal.sk. Čítané: (1)

Recenzia: AOC Agon Pro AG276QZD

02.06.2024 22:15 OLED technológia predstavuje v posledných rokoch ten najkvalitnejší spôsob zobrazovania medzi špičkovými televízormi vďaka živým farbám a vysokému kontrastu. Nedávno sa technológia dostala aj do herných monitorov a spôsobuje revolúciu. Vývoj videotechniky je skôr evolúciou ako revolúciou. S každou novou generáciou displejov dochádza k postupným malým vylepšeniam. Občas však dôjde k väčšiemu skoku ako práve teraz pri OLED. The post Recenzia: AOC Agon Pro AG276QZD appeared first on DigitalPortal.sk. Čítané: (1)

Legenda medzi komunikátormi končí

02.06.2024 22:15 Kedysi populárna aplikácia na posielanie instantných správ pomaly končí. Skratka znamená „I Seek You“. Platforma bola mimoriadne populárna na Slovensku, Českej republike a tiež v Rusku a bývalých republikách ZSSR, Nemecku a Izraeli. Súčasní vlastníci komunikátora na svojej webstránke uviedli strohé vyhlásenie, že služba bude ukončená dňa 26. júna. ICQ pôvodne vyvíjal izraelský Mirabilis a to The post Legenda medzi komunikátormi končí appeared first on DigitalPortal.sk. Čítané: (1)