Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Ako na suchú pleť?

30.04.2024 01:15 Normálna, mastná alebo suchá … typov pleti je niekoľko a každý z nich si vyžaduje inú starostlivosť. Aj keď je viac ľudí, ktorých trápi mastná alebo aknózna pleť zameriame sa teraz na ľudí, ktorí majú problémy so suchou pleťou. Ako sa správne starať o suchú pleť? Suchá pleť Drsná, šupinatá a suchá pokožka  sú typickými znakmi suchej pleti. Okrem Príspevok Ako na suchú pleť? je zobrazený ako prvý na Pridajte sa.sk. Čítané: (2)

Tajomstvo bezchybného koberca: Ako uchrániť koberec pred stopami nábytku

28.04.2024 06:15 Koberec dokáže zútulniť každý priestor a zmeniť ho na nepoznanie. Ak ste stále odkladali jeho výmenu alebo kúpu úplne nového dekoratívneho doplnku, teraz je ten správny čas. S našimi radami sa vyhnete poškodeniu, ale hlavne predĺžite jeho životnosť. Trendom sú svieže a odvážne kombinácie farieb, asymetrické strihy a prírodné materiály. Dovolené je aj miešanie farieb Príspevok Tajomstvo bezchybného koberca: Ako uchrániť koberec pred stopami nábytku je zobrazený ako prvý na Pridajte sa.sk. Čítané: (1)

Investičné zlato je strategická investičná voľba v nestabilných ekonomických podmienkach

19.04.2024 03:30 V dnešnom svete, kde ekonomická nestabilita a neistota často ovládajú trhy, sa zlato znovu ukazuje byť cenným nástrojom pre investorov, ktorí hľadajú bezpečnosť. Tento vzácny kov, ktorý si po celé stáročia udržiaval svoju hodnotu, ponúka stabilný základ v nestálom finančnom prostredí. Tentokrát s ochranou naviac. Investujte do zlatých zliatkov s patentovaný hologramom. Dôležitosť zlata pre Príspevok Investičné zlato je strategická investičná voľba v nestabilných ekonomických podmienkach je zobrazený ako prvý na Pridajte sa.sk. Čítané: (1)