Rozšírené hľadanie
Nedeľa 26. Máj 2024 |
meniny má Dušan
Kúpa bytu - na inzerát alebo cez realitku?

23.05.2024 00:01 Kupovať byt sa môže na prvý pohľad zdať náročné. Množstvo inzerátov v novinách a na internetových stránkach, množstvo ponúk v realitných kanceláriách a k tomu známy, ktorí vám ponúkajú vhodnú nehnuteľnosť na predaj. Vybrať si vhodný byt ale nemusí byť náročné, ak viete ako hľadať. Inzeráty Je množstvo inzerátov s nehnuteľnosťami na predaj. Väčšina z nich je stručná a o konkrétnom byte sa nič viac nedozviete. Predaj bytov v Bratislave ale aj inde  na Slovensku neklesá a všade nájdete viacero ponúk. Aby ste nemuseli chodiť na obhliadky každého bytu, ktorý je na predaj vyberte si len inzeráty, ktoré sú prepracovanejšie. Obsahujú fotografie bytu, popis, pôdorys prípadne aj video. Inzerát nemusí byť The post Kúpa bytu - na inzerát alebo cez realitku? appeared first on Magazín SEN.

Leto sa blíži - zažite nové emócie!

15.05.2024 23:00 Leto sa pomaly, ale iste blíži a s ním prichádza aj túžba po dobrodružstve a spoznávaní nových vecí. Teplé počasie a dlhé dni lákajú k tráveniu času vonku a k objavovaniu nepoznaného. Ak hľadáte spôsob, ako toto leto prežiť inak, tu je zopár tipov pre nové emócie. Let balónom Vznášať sa nad krajinou v balóne je úžasný zážitok, ktorý vám umožní spoznať svet z úplne novej perspektívy. Zažijete úžasné výhľady na hory, lesy, rieky a mestá a budete vnímať krásu prírody z vtáčej perspektívy. Let balónom je pokojný a pomalý, takže si ho môžete vychutnať v plnej miere. Paragliding Ak túžite The post Leto sa blíži - zažite nové emócie! appeared first on Magazín SEN.

Snehové reťaze: 3 dôležité otázky a odpovede

13.05.2024 20:45 Najviac opomínanou, ale tiež veľmi dôležitou výbavou vodiča v zime sú snehové reťaze. Mnohí z nich si však myslia, že na zimu stačí vybaviť automobil zimnými pneumatikami. Je to veľký omyl, pretože v náročných podmienkach, najmä v horských oblastiach, zimné pneumatiky nestačia. V rôznych krajných situáciách budete vďační, že ste dali na našu radu a reťaze do zimnej výbavy dokúpili Kedy sú snehové reťaze potrebné? Snehové reťaze na suv 4x4 či malé vozidlá sú kovové alebo textilné pásy, ktoré sa naťahujú na pneumatiky auta a zaručujú lepšiu trakciu na snehu a ľade. Zvyšujú brzdný výkon, stabilitu a ovládateľnosť vozidla, čím prispievajú k bezpečnejšej jazde The post Snehové reťaze: 3 dôležité otázky a odpovede appeared first on Magazín SEN.

Na čo myslieť pre založením hypotéky? Tohto sa určite držte!

12.05.2024 14:45 Túžite po svojom vysnívanom dome alebo byte a chceli by ste ho vlastniť? V tom prípade sa pravdepodobne bez vybavenej hypotéky nezaobídete. Aby všetko prebehlo hladko a bez akýchkoľvek problémov, prinášame vám rady, na čo by ste pred založením hypotéky mali určite myslieť. Chcete v banke získať čo najlepšie podmienky na hypotéku? V tom prípade vám odporúčame plánovať si ju v čase, keď budete mať stabilnú prácu a príjem. Odporúča sa pracovať aspoň rok v nejakom zamestnaní a mať stabilný príjem. Bankám zvyčajne stačí len 6 mesiacov, avšak čím dlhšie budete mať stabilný príjem, tým väčšie výhody môžete získať. V The post Na čo myslieť pre založením hypotéky? Tohto sa určite držte! appeared first on Magazín SEN.

Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou

06.05.2024 09:15 Doma už máte vyblýskané, nové kolieskové korčule a chystáte sa na prvú jazdu. Pozor! Tak jednoduché to nebude. Musíte sa naučiť techniku jazdy a hlavne si kúpiť aj doplnkovú výbavu, ktorá vás ochráni pred zranením. Čo všetko okrem korčúľ potrebujete na prvú inline jazdu? Ochranné pomôcky pre bezpečnú jazdu bez rizík Ochranné pomôcky sú nevyhnutnou súčasťou inline jazdy, pretože chránia vaše telo pred zraneniami pri pádoch a nárazoch. Prilba Prilba je základná ochrana, ktorá znižuje riziko vážnych poranení mozgu. Prilba by mala dobre priliehať k hlave, mať dostatočnú ventiláciu a pevné uchytenie pomocou pracky alebo suchého zipsu. Prilba musí spĺňať bezpečnostné normy The post Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou appeared first on Magazín SEN.

Následujúci mesiac