Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Doplnky pre golfistov: Ochrana i štýl na ihrisku

18.05.2024 04:15 Doplnky pre golfistov nie sú len praktickými fashion doplnkami, ale aj dôležitou súčasťou pre ochranu zraku či hlavy. Bez ohľadu na to, či ste muž, alebo žena, existuje mnoho módnych doplnkov, ktoré budú po pridaní do golfového outfitu veľmi štýlové a dodajú vám pocit komfortu. Pamätajte však na to, že obliekanie v golfe podlieha etikete a pravidlám daného The post Doplnky pre golfistov: Ochrana i štýl na ihrisku first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Leto v horách – so štvorkolkou si užijete kopec zábavy

16.05.2024 01:31 Leto je ideálnym obdobím na turistiku a iné aktivity v horách. Čerstvý vzduch, nádherné výhľady a šum potokov lákajú milovníkov prírody i nadšencov pre dobrodružstvo. Ak hľadáte adrenalínový zážitok a chcete si užiť hory naplno, vyskúšajte toto leto prežiť v horách v sedle štvorkolky. Prekonajte hranice zábavy a dobrodružstva Štvorkolky sú všestranné stroje, ktoré vám umožnia preskúmať aj tie The post Leto v horách – so štvorkolkou si užijete kopec zábavy first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Detský telocvik: ako inšpirovať deti k pohybu a ako ich na telocvik vybaviť?

10.05.2024 06:15 Šport a fyzická aktivita sú neoddeliteľnou súčasťou zdravého vývinu detí. Avšak ako môžeme motivovať naše deti, aby sa pohybovali viac a užili si pritom zábavu? Ako tréneri a rodičia môžeme hrať kľúčovú úlohu pri vytváraní zdravých návykov a postojov k telocviku. V tomto článku sa ponoríme do tém ako rozvoj motorických schopností, budovanie sociálnych interakcií The post Detský telocvik: ako inšpirovať deti k pohybu a ako ich na telocvik vybaviť? first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Novinky vo svete letných pneumatík

10.05.2024 06:15 Letné pneumatiky sú dôležitou súčasťou bezpečnej a pohodlnej jazdy podobne ako zimné. Výrobcovia pneumatík neustále pracujú na zlepšovaní ich vlastností ako sú priľnavosť, odolnosť, spotreba a ekológia. Aké sú novinky na trhu s letnými pneumatikami v tomto roku? Test letných pneumatík redakcie ADAC Jedným z najdôveryhodnejších zdrojov informácií o kvalite letných pneumatík je test redakcie ADAC, najväčšieho The post Novinky vo svete letných pneumatík first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Optimálny tlak v pneumatikách: Ako vplýva na jazdné vlastnosti

07.05.2024 09:15 Kontrola tlaku v pneumatikách nie je len bežným úkonom pre vodiča, ale skutočne kritickým faktorom, ktorý ovplyvňuje množstvo aspektov jazdy.  Jeho vplyv na bezpečnosť, spotrebu paliva a životnosť pneumatík je nespochybniteľný. Preto by ste mali venovať dostatočnú pozornosť kontrole tlaku, ktorá nielen predlžuje životnosť vozidla, ale zároveň prispieva k celkovej bezpečnosti na cestách. Všetko je The post Optimálny tlak v pneumatikách: Ako vplýva na jazdné vlastnosti first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Následujúci mesiac